Rajzpályázatot hirdetett a Mátészalkai Rendőrkapitányság

A Mátészalkai Rendőrkapitányság 2017. november 7-én „Figyelek Rád” címmel hirdetett rajzpályázatot óvodásoknak és kisiskolásoknak a biztonságos közlekedés témakörében. A pályázatra 22 oktatási intézményből összesen 265 pályamunka érkezett be.

Dr. Bakos Olivér r. ezredes, kapitányságvezető 2017. december 18-án ünnepélyes keretek között hirdetett eredményt, melynek keretében köszönetét fejezte ki a rajzpályázatban közreműködő szülőknek és pedagógusoknak is. Elmondta, a beérkezett pályamunkákból jól látható, hogy a gyerekek komolyan vették a feladatot.

Rajzaikban olyan közlekedési szituációkat mutattak be, amelyekkel a mindennapi közlekedés során már találkoztak.

Pályamunkáikon megjelenített forgalmi helyzeteket a szabályos és biztonságos közlekedés szellemében ábrázolták. A rendezvényen Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a megyei rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya jóvoltából összesen 27 pályázó vehette át díját.

Az ünnepélyes díjátadón Dr. Bakos Olivér r. ezredes elismerő oklevélben részesített több oktatási intézmény vezetőjét, akik az elmúlt évben a kapitányság által kezdeményezett, illetve koordinált bűnmegelőzési programok mindegyikében részt vettek. Együttműködéseik nagymértékben hozzájárultak a rendőrség bűnmegelőzési programjainak sikeréhez.


Forrás: police.hu