Petry, Véber és Dombi is az ellenfelek között - Az öregfiúk válogatott is pályára lép

Petry, Dombi, Telek, Tököli, Véber. Csak néhány név a magyar öregfiúk válogatott tagjai közül, akik szeptember 23-án pályára lépnek. De láthatják majd a nézők Mészöly Gézát, Tisza Tibort vagy Pisont Istvánt is, sőt, aki szeretne személyesen találkozhat velük, és közös fotók is készülhetnek. 10. alkalommal rendezik meg azt a találkozót, melyen a kispapok és a jogász válogatott csap össze. Ez bővült most három csapatra. 

- Szerettük volna a jubileumi tornára meghívni a magyar öregfiúk válogatottat, és jelezték, hogy közel 60 fővel jönnek, ami megtisztelő számunkra. De ennek az eseménynek kevésbé a sportérték a célja, sokkal inkább a kapcsolattartás - mondta Tasi Tamás főszervező. 

A magyar jogászegylet paragrafuskupa válogatottja több intézmény csapataiból tevődik össze, így az önkormányzat dolgozói mellett többek között rendőrök, ügyvédek, ügyészek alkotják a csapatot. A mérkőzéseket Fehérgyarmaton rendezik. 

- Több mint húsz éve rendeztük az első Paragrafus Kupát, melynek sikere után elindult a Paragrafus válogatott – Kispapok sorozat is. Az eredmény ezúttal is másodlagos, a játék, a találkozás a lényeges – mondta Dr. Szemán Sándor, Nyíregyháza címzetes főjegyzője, aki a Paragrafus válogatott kapitánya.  

A csapatok fél órás mérkőzéseket vívnak majd, a szervezők pedig abban bíznak, hogy jövőre is folytatódik a hagyományos torna.