Páratlan sikert ért el a páratlan páros feldolgozása

Több mint 410 ezer megtekintéssel, továbbra is a „felkapottak között” szerepel a nyíregyházi Szatmári István által újrahangolt Páratlan páros. A dal eredetije még 1999-ben jelent meg, és sokan emlékeznek rá, talán ez is közrejátszott az újramixelt verzió páratlan sikerében. A zenéhez készült új videoklip ráadásul hazai pályán, Nyíregyházán és Tokaj környékén forgott.

1999-ben a Páratlanpáros volt a nyár egyik legnagyobb, magyar slágere. Az AD Stúdió jegyezte. Auguszt Bárió és a csapata sokszor bizonyította, képes fülbemászó dallamokat gyártani.  24 évvel később egy kicsit másképpen szól a Páratlan Páros. Auguszt Bárió mellett, a Nyíregyházán élő Szakos Andrea énekli, a mixet pedig a szintén nyíregyházi Szatmári István készítette. Dj Szatmárinak régi álma volt, hogy ezt a dalt feldolgozza. Nemcsak azért, mert nagyon szereti, egyszerűen ráérzett a nosztalgiavonatra. Elővette a régi slágert, leporolta, újrahangolta és hitt benne, hogy nemcsak a 30-as, 40-es korosztály körében, hanem a tinik és a most 20-asok is szeretni fogják. Az eredmény Szatmári Istvánt igazolja, az új klip több mint 410 ezer megtekintésnél jár, a fellépések során pedig kicsi és nagy együtt énekli a régi új refrént.    

Én úgy látom, hogy ez nagyon gyorsan a közönség kedvencévé vált, mert mindenikeknek benne van a fejében a nosztalgiafaktor újra működik benne és már az első egy-két bulin a közönség énekelte velünk, Nagyon könnyű dolgunk volt ezzel a dallal, mert ez még min a mai napig benne él az emberekben – mondta el Szatmári István, alias Dj. Szatmári.

A dalhoz készült klip Nyíregyházán, Tokajban, valamint a Tiszán és a Bodrogon forgott. Az itt élők természetesen észreveszik, hogy a Fesztiválkatlan mellett, Tokaj belvárosa biztosította a kulisszákat. A vízi, vízparti jelenetek közül pedig Tímár és Bodrogkeresztúr biztosan felismerhető. Azt már kevesebben tudják, hogy a kórházi jelenethez pedig, egy jó nevű, nyíregyházi magánklinika biztosította a forgatási helyszínt. A rendező Hőna Dávid volt. A klipben szereplő Kurucz Benji es Sziki Kata Kati pedig eredetileg nem színészként dolgoznak, hanem táncosok. Az alkotók azt remélik, hogy a június közepén forgatott klip további sikereket ér el.