Páratlan páros – aerobik és dj. egyedülálló produkciója
Újabb rangos eseményre kapott meghívást Ilcsy és Dj. Szatmári. Budapesten a tavasz legnagyobb fitneszrendezvényén tartanak órát.

Budapesten a tavasz legnagyobb fitneszrendezvényén tart ismét órát a kelet-magyarországi régió egyedülálló fitneszformációja, a STEP AEROBIC AND DJ. PRODUCTION.
Illés Ilcsy (step aerobic oktató) és Dj. Szatmári közel 5 éve dolgoznak együtt. Sikerükre jellemző, hogy egyre több felkérésnek tehetnek eleget Nyíregyházán és a megyén kívül is.
A koncepciójuk egyedülálló: a step aerobic órákon a lemezlovas élőben mixeli a zenét a koreográfia alá. A hagyományos fitneszórákon előre elkészített – úgynevezett vágott – zenei anyaggal dolgoznak az oktatók. A live dj. show emiatt sokkal különlegesebbé teszi az órát, hiszen a dj. aktuálisan ott választja ki a zeneszámokat a mixhez, ahogyan egy dance clubban. Az óra hatalmas kihívás ebben az esetben, hiszen a 45 percben a lemezlovas és az oktató között tökéletes összhangot kell megvalósítani. A deejay-nek koncentrálnia kell a pontos mixelésre, az oktatónak pedig az adott pillanatban hallott mixre kell a koreográfiát felépítenie úgy, hogy az órán részt vevők motiváltságát folyamatosan fenntartsák és fokozzák.
Az őszi budapesti fellépésük után Ilcsyék ismét felkérést kaptak a szervezőktől, és 2015. március 28-án, szombaton az ország legprofibb és legismertebb step aerobic oktatói között állhatnak színpadra a 9. Coca-Cola Fitnesznap elnevezésű rendezvényen a Syma-csarnokban.
A népszerű duót meglepetésként érte a felkérés, melyre természetesen azonnal igent mondtak. Egyben óriási megtiszteltetés is számukra, hiszen a megyét és Nyíregyházát ilyen nagyszabású rendezvényeken step aerobic műfajban elsőként (és egyedül) ők képviselik 2014-től.
Ilcsy és Dj. Szatmári a közös órára egy haladó dance koreográfiával, jobbnál jobb slágerekkel és óriási bulihangulattal készülnek és bíznak benne, hogy hasonlóan sikeres produkciót mutathatnak be, mint novemberben.
Természetesen nem egyedül indulnak útra, hiszen step aerobicot kedvelő barátaik, valamint a megye aerobikoktatói közül többen is elkísérik őket.

D. L.