Paragrafus Kupa – Május 10-én kezdődnek a mérkőzések, a helyszín Baktalórántháza lesz!
A meccsek helyszíne Baktalórántháza lesz

Május 10-én délután kezdődik a Magyar Parlamenti válogatott, a Magyarország görög katolikus pap, kispap válogatott és a Magyar Jogász Egylet Paragrafus Kupa válogatott csapatainak labdarúgó mérkőzése.

A meccseknek idén Baktalórántháza ad otthont. A sajtótájékoztatót dr. Nyakó Zsuzsanna, a Nyíregyházi Törvényszék elnöke nyitotta meg és elmondta, hogy a sportesemény illeszkedik az Országos Bírósági Hivatal által az idei évre meghirdetett „Karrier – Család - Egészség” programba, hogy a dolgozók a család és munka mellett a sportra is időt szakítsanak.

A Magyar Parlamenti válogatott csapatát Román István, a Szabolcs- Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja képviselte, aki fontosnak tartja azt, hogy a csapattagok megértsék és megismerjék egymást, hiszen így sokkal könnyebb együtt dolgozni is.

Magyarország görög katolikus pap, kispap válogatott csapata nevében Szabó Tamás, a Nyíregyházi Egyházmegye pasztorális helynöke elmondta, a mérkőzés lehetőséget ad arra, hogy a mindennapi, rohanó világból és munkatempóból kicsit kiszakadva a bírói, jogászi, papi hivatás megszűnjön, és emberekké váljunk.

A Magyar Jogász Egylet Paragrafus Kupa válogatott csapatának kapitánya, dr. Szemán Sándor, Nyíregyháza Megyei Jogú Város címzetes főjegyzője kiemelte, hogy ez a mérkőzés a sportolás mellett kiváló lehetőség arra is, hogy a pályát elhagyva a résztvevők kötetlenebb keretek között, jó kapcsolatokat alakíthassanak ki.

Kapcsolódó galéria

Papi Foci Kupa sajtótájékoztató