Pancsi bohóc hálás a sorsnak a gyermekéért, ezért most rászorulókon segítene!

A közelgő karácsony rendszerint felmelegíti a szíveket, és megnyitja az adományozók szekrényeit, pénztárcáját. A nyíregyházi Csordás Anikó, ismertebb nevén Pancsi bohóc azonban az év minden szakában segítő kezet nyújt, ha tud. Évekkel ezelőtt, gyermeke születése után döntötte el, hogy bohóc szeretne lenni. Terhessége ugyanis nagyon komplikált volt, mikor azonban sikerült egészséges babát a világra hoznia, elhatározta, hogy ezt meg akarja hálálni a sorsnak. Mindennapjai részévé vált a bolondozás, a segíteni akarás. Ez lett a hivatása, és már a főállása is.

 

Az ünnepekhez közeledve most, csakúgy, mint kilenc éve, újra jótékonykodni szeretne, és minél több adományt eljuttatni a rászorulókhoz; többek között játékokat, könyveket, íróeszközöket, tartós élelmiszereket. Felhívásához bárki csatlakozhat, örömmel fogadja támogatók, szponzorok jelentkezését.

 

- Közeleg a szeretet ünnepe, szeretném idén is boldoggá tenni családok Karácsonyát. Kilencedik éve gyűjtöm az adományokat, hogy beteg gyermekek, családok szemébe csillogást varázsoljak. Jelenleg támogatókat, szponzorokat keresek, legyen szó vállalkozókról vagy magánemberekről, akik tartós élelmiszereket, szaloncukrot, rágcsálni valót, játékokat ajánlanának fel, amit aztán eljuttatnánk a rászorulókhoz.

 

„MA IS TARTOM VELÜK A KAPCSOLATOT”

 

-9 év hosszú idő, a támogatóknak köszönhetően ez idő alatt sok családnak sikerült segíteni és óriási öröm, hogy vannak, akikkel azóta is tartom a kapcsolatot. Elküldik, elmesélik, hogy honnan hova jutott el az életük, és azt hiszem, nincs is ennél nagyobb ajándék. Ráadásul vannak, akik bár egykor segítségre szorultak, mostanra már ők segítenek.

 

„HISZEM, HOGY KÖZÖS ERŐVEL IDÉN IS SIKERÜLNI FOG”

 

-Idén a Gyermekjóléti Szolgálattól kértem segítséget, ők javasoltak rászoruló családokat. Hozzájuk szeretnék eljuttatni pelenkát, popsitörlőt, tartós élelmiszereket, süteményeket, tisztálkodási eszközöket, de természetesen nem marad majd el a dal, az éneklés sem. Emellett pedig a kórházban fekvő gyerekekhez is juttatok el meglepetéseket. Lufikat hajtogatok, illetve  remélhetőleg a jólelkű adományozóknak köszönhetően plüssöket is. Hiszem, hogy közös erővel, összefogással, idén is sikerülhet.

 

Elérhetőség: Pancsi bohóc/faceboook, illetve 0620/5534427, valamint e-mail: pancsibohoc5@gmail.com