Öt győzelem zsinórban - a harmadik helyen áll a bajnokságban a Hübner Nyíregyháza BS

Az MTK-t is legyőzte a hétvégén a Hübner Nyíregyháza BS a férfi kosárlabda NB-I/B-ben. A Cápák zsinórban ötödik meccsükön nyertek, és a harmadik helyen állnak a tabellán. 

Bár a rajt nem sikerült jól a Hübner Nyíregyháza BS számára, a harmadik fordulóra összeállt a gárda, és az elmúlt öt meccsét megnyerte. Ráadásul meggyőző játékkal. A hétvégén az MTK ellen is győztek a Cápák, és feljöttek a tabellán a harmadik helyre. A Hepp-kupában is továbbjutottak a kosarasok, a szintén nyíregyházi Sunshine NYÍKSE csapatát verték. Fontos volt, hogy sikerült megtalálni az ideális légióst. 

- Jó beilleszkedett, és olyan poszton játszik, mely kulcsfontosságú, de megtalálta a hangot a társakkal - mondta Siska János vezetőedző. 

A csapatban több jó egyéni teljesítmény is volt az elmúlt meccseken. Az amerikai Hobbs 23 pontos meccsenkénti átlaggal rendelkezik, de Bazsó Brúnó is 12 pont fölött átlagolt eddig. Utóbbi a lepattanók szedésében is jeleskedik, jelenleg 6-os átlaggal az övé a legjobb mutató. 

- A Veszprém elleni találkozó jelentette a fordulópontot, és az elmúlt találkozókon egységes csapatként játszottunk. Most egy hazai meccs jön, szeretnénk folytatni a sorozatot - mondta Bazsó Brúnó játékos. 

A tabellát jelenleg a Veszprém vezeti, a BKG Príma és a Nyíregyháza ellőtt. A Blue Sharks vasárnap hazai környezetben lép pályára, 16.30-tól a TF Budapest csapatát fogadja.