Óriási összefogás! Spurira fel, Nyíregyháza!

A Bátor Tábor krónikus és daganatos beteg gyerekeknek és családtagjaiknak szervez ingyenes élményterápiás táborokat. Évente közel ezer táborozónak nyújtanak gyógyító élményeket, amihez most itt, Nyíregyházán is szeretnének hozzá járulni.

Beteg gyerekekért futnak

A Spuri Nyíregyháza tagjai egy jótékonysági futás alkalmával rajthoz állnak Nyíregyházán – ehhez várják a lelkes résztvevőket. A résztvevők 4 és 8 kilométert teljesíthetnek, de gyerekfutam is lesz. Az Erdei Tornapályán, a kihelyezett perselybe várják az adományokat, amit a Bátor Tábor Alapítványnak Budapesten, a Vivicitta futáson adnak majd át.

Lesz zumba és persze finom falatok is

A szervezőktől megtudtuk, óriási összefogás övezi jótékonysági rendezvényüket. A nap során lesz rendőrségi és katasztrófavédelmi bemutató is- megnyílnak a tűzoltó autók ajtajai, a sisakot, a tűzoltó kabátot és a tömlőt is kipróbálhatják majd az érdeklődők. Sőt! Lesz ugrálóvár, Bosu Kids bemutató, zumba a T-Dance-Latin Cardio Fitnesz jóvoltából, tombolasorsolás és persze a finom falatok sem maradnak el.

Fut a Szpari és a Blue Sharks is

A rendezvény iránt tanúsított nagy érdeklődés miatt már biztos: akár ezren is rajthoz állhatnak az Erdei tornapályán, hogy kilométereikkel a beteg gyerekeknek segítsenek. Többen érkeznek az ország másik pontjáról, illetve a fővárosból is, sőt: a Szpari jótékony focistái, valamint a Blue Sharks kosarasai is ott lesznek. Részletes program a plakáton, illetve a Spuri Nyíregyháza/facebook oldalon.


Bruszel Dóra