Ontotta a gólokat a Nyíregyháza Spartacus, meg sem állt a csapat 11 találatig.

Először lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus II. A csapat a megyei III. osztályban indul, az első találkozón pedig a Gávavencsellő volt az ellenfél.

Gyorsan vezetést szerzett a Szpari, Németh Csaba remek indítása után Tóth Ádám lőtt a kapuba, 1-0. Támadásban maradt a Nyíregyháza, előbb Tudja fejelt fölé, majd Kulcsár lövése után szállt fölé a labda. A 13. percben növelte előnyét a Nyíregyháza, Boda Balázs lépett ki középen, kiugratta Szokolai Márkot, aki a léc alá lőtt, 2-0. Egymás után jöttek a hazai helyzetek, de a vendégek kapusa többször is hárított. A 27. percben Kulcsár szabadrúgását tolta ki bravúrral Farkas. A vencsellői hálóőr tartotta meccsben csapatát, előbb Tóth ziccerét, majd Boda lövését védte. A 39. percben aztán már ő is tehetetlen volt, Bálint Ákos beívelése után Boda Balázs lőtt a kapuba, 3-0. Az első félidő több gólt nem hozott, a Szpari magabiztosan vezetett.

A második félidő két lehetőséggel indult, de elkerülték a lövések a vendég kaput. Az 51. percben aztán összejött a negyedik gól, Tóth Ádám a 16-oson belül három embert cselezett ki, majd a kapuba lőtt, 4-0. Az 59. percben Tóth végzett el szabadrúgást, kitolta a labdát Farkas. A 64. percben újabb gólt lőtt a Szpari, a remekül játszó Tóth Ádám egy csel után Matyi Zoltánhoz passzolt, aki higgadtan ellőtte a labdát a kapus mellett, 5-0.

Nem kellett sokat várni a hatodikra sem, négy perccel később Kulcsár Hunor pontos indítása után Molnár Zoltán lőtt a kapuba, 6-0. A 75. percben Tóth Ádám bombájánál a kapufa hárított, továbbra is egykapuzott a Spartacus. A 77. percben a hetedik gól is megszületett, Tóth Ádám beadása után Molnár Zoltán lőtt közelről a kapuba, 7-0. Matyi döngette meg a kapufát egy perccel később, majd Dankó lőtt fölé. A 85. perc egy szöglet után Matyi Zoltán érkezett jól, és a kapuba fejelt, 8-0, majd a középkezdés után jobbról érkezett a beadás és Molnár Zoltán vágta a léc alá a labdát, 9-0. Újabb támadás, újabb gól! Tóth Ádám a bal oldalon szlalomozott a lábak között, majd a hosszú sarokba lőtt, 10-0. A 90. percre is jutott egy találat, megint Tóth Ádám, 11-0. A Szpari gólparádéval kezdte a bajnokságot.

Nyíregyháza Spartacus II. – Gávavencsellő 11-0 (3-0)

Nyíregyháza Spartacus: Nagy M. (Poór 76.) – Magyar, Ferencz, Szűcs (Varga 54.), Bálint, Németh, Kulcsár, Boda (Matyi a szünetben), Tóth Á., Szokolai (Molnár 60.), Tudja D. (Dankó a szünetben)

Lengyel Roland vezetőedző: - Magabiztos győzelemmel kezdtük a bajnokságot egy nagyon kulturáltan játszó ellenfél ellen.