Online farsangi jelmezverseny – Fotópályázat

Te voltál a legmenőbb szuperhős vagy hercegnő? Még fotó is készült rólad? Vagy még csak most készülsz az első farsangodra az óvodában? Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával a Város-Kép Nonprofit Kft.  „Online Farsangi Jelmezverseny!” címmel fotópályázatot hirdet. Keressük Nyíregyháza legkreatívabb, legviccesebb és legaranyosabb jelmezeit bemutató fotókat!

A fotópályázat célja, hogy korosztálytól függetlenül bárki megmutathassa, milyen jelmezzel készül a farsangi mulatságokra. Legyen az egy fotóalbumból előkutatott régi kép, vagy akár az idei legmenőbb jelmezötlet, ne habozz! Mutasd meg nekünk!

Pályázók köre: természetes személy, aki Nyíregyházán vagy Nyíregyháza közelében él és van egy olyan, különleges jelmezről készült, saját készítésű fényképe, amit szívesen megmutatna a nagyközönségnek! 

A beküldött  képek a beküldési határidő után, Nyíregyháza MJV Facebook oldalán kerülnek közzétételre. A pályázók a fotók beküldésével hozzájárulnak, hogy a beküldött képek nyilvánosságra kerüljenek, és azok a pályázat lezárultát követően is megtalálhatóak legyenek a nyiregyhaza.hu weboldalon és Facebook oldalán, a beküldő nevének és a kép címének feltüntetésével.

A fotók beküldési határideje: 2021. február 20. éjfél

Minden pályázó csak egy darab fotóval nevezhet, maximum 25 MB méretig. A fotókat a nyiregyhazifotopalyazat@gmail.com e-mail címre történő beküldéssel tudjátok hozzánk eljuttatni. 

A beküldött fotónak címet kell adni és az üzenetben fel kell tüntetni a pályázó nevét. Továbbá, ha valaki fotójához bármilyen kedves élmény, mások számára is érdekes információ fűződik és azt pár sorban szívesen megosztaná velünk, illetve a követőinkkel, kérjük a beküldött fotóval együtt, e-mailben tegye meg!  (A plusz információ megküldése nem kötelező a pályázaton történő érvényes részvételhez!)

A beküldött fotók értékelése és a  Nyíregyháza MJV hivatalos Facebook oldalon kerül lebonyolításra  szakmai zsűri által a három kategóriában. Minden kategória legjobbja 25 ezer forint értékű ajándékutalványban részesül. Továbbá a Nyíregyháza MJV Facebook oldalán legtöbb reakciót kiváltó fénykép közönségdíjat kap. A díj egy 10.000 forint értékű pizzautalvány. 

Jelöld meg kommentben 3 ismerősöd, nyomj egy megosztás gombot a Facebook bejegyzésünkön, hogy ismerőseid is értesüljenek a jelmezversenyről és a tiéd lehet egy társasjáték csomag! 

Nevezési intervallum: 2021. február 06. - 2021. február 20. éjfél

Facebook szavazatok leadásának intervalluma: 2021. február 22.- 2021. március 7.

Eredményhirdetés: 2021. március 9.

A nyerteseket a Nyíregyháza MJV Facebook oldalán közzétett bejegyzésben, illetve e-mailben is értesítjük.

Kérjük, hogy a fotó beküldésénél olyan e-mail címet adj meg, amelyet ténylegesen használsz. Az ajándékok átvételéről a nyertesekkel személyesen egyeztetünk. 

A kép beküldésével a pályázó hozzájárul személyes adatainak (név, e-mail cím, esetleg fotón szereplő személyek) kezeléséhez, közösségi oldalunkon, weboldalunkon történő megosztásához.

Szabályzat: A pályázat beküldésével a pályázó egyben nyilatkozik arról is, hogy a beküldött felvétellel kapcsolatban harmadik személynek személyiségi, szerzői és bármely egyéb védelmet élvező jogosultsága nem áll fenn, illetve ilyen fennállása esetén attól a Város-Kép Nonprofit Kft.-t a pályázó feltétel nélkül mentesíti. Csak olyan fotóval történő nevezést fogadunk el, amelyet vagy a beküldő készített, vagy annak készítéséhez kifejezetten hozzájárult. A Város-Kép Nonprofit Kft. – mint a pályázatot kiíró – jogosult a moderációra, a képeket a feltöltést követően 24 órán belül moderálja, illetve az olyan kommenteket, amelyek a becsület csorbítására alkalmas tényt tartalmaznak, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használnak, haladéktalanul törli.

A Város-Kép Nonprofit Kft. fenntartja a jogot a pályázat kiírásának egyoldalú megváltoztatására.  A Város-Kép Nonprofit Kft. a büntetőjogi vagy egyes szabálysértésekről szóló jogszabályban foglaltakat sértő tartalmú pályázatokat, valamint az alapvető emberi jogokat, illetve személyes jogosultságokat vagy a jó ízlést sértő műveket indoklás nélkül törli a pályázat publikálása előtt, így azok a beküldött fotók a pályázaton nem vehetnek részt.