Önkiszolgáló mosoda nyílik

A mosoda egyik legnagyobb előnye – az előzetes tájékoztatás alapján – hogy a gépei sokkal nagyobb méretűek és gyorsabban is mosnak, mint az átlagos háztartási gépek.

Eszerint egy mosás 30 perc alatt elkészül és nemcsak ruhákat, de az otthoni nagyobb ágyneműket, takarókat is ki lehet mosni, így a mosodát azok is használhatják, akik otthon már rendelkeznek mosógéppel.

A Bubbles mosodák teljesen önkiszolgáló módon működnek: az embernek csak be kell pakolnia a mosnivalóit a gépekbe, kiválasztania a programot, és hagyni, hogy gépek maguktól adagolják az ipari mosószereket, köztük öblítőt és fertőtlenítőt is, melyek mind megfelelnek a különböző higiéniai elvárásoknak.

Egy órás program, nincs teregetés

Mint megtudtuk: szintén hasznos funkciót látnak el a mosodákban található szárítógépek, melyek lehetővé teszik, hogy ne kelljen nedvesen hazavinni és kiteregetni a kicentrifugázott ruhákat.

A szárítógépek 37 perc alatt futnak le, így – a mosással együtt – bő 1 óra alatt le lehet tudni akár a heti szennyes adagot, ahol, ráadásul gyereksarok és ingyenes wifi is lesz.