„Igazi Ocho Macho-s dalokkal készültünk  Nyíregyházára”
Az Ocho Macho is megérkezett a Caramel koncert előtt, és nagy örömmel hallgatták ők is végig az előadót. Kirchknopf Gergővel, a zenekar énekesével és frontemberével is tudtam váltani egy-két szót.

– Nálunk már kisütött a nap, úgyhogy mi benne vagyunk nagyon a fesztiválszezonban, ezért is örülünk nagyon a Nyíregyházi FŐHE megkeresésének. A legújabb lemezünkről, a De Puta Madre-ről hoztunk új dalokat, illetve a nemrégiben megjelent Ocho Macho Punk kislemezt is elhoztuk. Ezen kívül szeretnénk a nagyobb slágereinket is eljátszani, úgyhogy egy nagyon jó kis pörgős koncerttel készültünk a mai estére. Nyíregyházán már többször jártunk, sőt, már szálltunk is meg, de annyira még nem ismerős számunkra, szeretnénk viszont jönni többször és megismerni – mosolygott. – Készülünk a jövő heti, május 24-ei nagyszínpados tévéshow-ra, most erre figyelünk, aztán ha a közönség továbbvisz minket, akkor döntőbe jutunk a versenyen. Az elkövetkező időszakra nagyon tele van a naptár, úgyhogy most erre koncentrálunk. A mai koncertre vadonatúj dalokkal készültünk, a nemrég megjelent kislemezről, ami azért jó, mert nemcsak a szokásos Ocho dalokat hallhatja tőlünk a közönség, hanem megismerheti a kissé punkosabb oldalunkat is.

[REKLAM]

Legközelebb május 16-án Tiszaújvárosban fognak fellépni, május 28-án pedig a Budapest parkban adnak nagykoncertet. A FŐHÉ-ző fiatalok nagyon élvezték az Ocho Macho koncertet, végigtombolták és -énekelték a pörgős számokat, a zenekar nagyon nagy bulit csapott a Főiskolások Hetének nulladik napján.

Május 14-én fellépnek Majkáék, a Wellhello, a Hősök és a Cloud 9+, éjszaka pedig olyan dj-k gondoskodnak a hangulatról, mint például Nicoran, Julia Carpenter és a Stereo Palma.

Hegedüs Zsanett

Fotó: ochomacho.hu