Tartson a Nyíregyházi Televízióval újév napján is!

A Nyíregyházi Televízió az újév napján is garantálja a szórakozást, számos kulturális műsor várja a nézőket.

A színes kínálatban a zene és dokumentumfilmek kedvelőinek is kedveznek. A korábbi évekkel ellentétben újév napján elmarad a nívódíjas Szabolcsi Koncert Fúvószenekar és Majorette Csoport hagyományos nyíregyházi újévi koncertje. Bakó Levente, Liszt-díjas trombitaművész, karmester, a zenekar művészeti vezetője a következőképpen ajánlja figyelmükbe a korábbi évek koncertjeinek válogatásából készült műsorunkat.

Sajnos a járványügyi helyzetre való tekintettel a január elsejei hagyományos újévi koncertünket nem tudjuk megtartani. Azonban a Nyíregyházi Televízió közreműködésével az elmúlt öt év anyagából összeválogattuk a legnépszerűbb, legsikeresebb pillanatokat, hogy a nyíregyházi közönség mégse maradjon újévi hangverseny nélkül."

A január elsején, 18-órakor kezdődő koncertválogatás után Nyíregyháza 2020-as kisfilmjét sugározzuk, majd a Kult-Órában megnézhetik a Művészeti Szakgimnázium Más-Kép című előadását, és ezt követően meghallgathatják Beethoven IX. szimfóniáját. Az este hátralévő részében, 21.45-ös kezdettel pedig megtekinthetik Serbánszki Endre és Serfőző Simon dokumentumfilmjeit is.