Nyíregyházi Advent – Star Flyer és digitális szórakozás

Az érdeklődők december 22-éig az extrém magas körhinta szomszédságában, a szökőkút melletti faházban látogathatják a Camelot és a Gamers for Gamers csapatának közös produkcióját és próbálhatják ki – az önkormányzat támogatásának köszönhetően - ingyenesen az e-sport játékokat.

A faházban a játéklehetőség két területre oszlik.

Az első területen Playstation játékkonzolokon és a hozzájuk tartozó VR kiegészítőkön játszhatunk. A VR egy speciális 3 dimenziós, valósághű élményt biztosító Virtual Reality fejszettből és a hozzá tartozó kiegészítőkből áll. Segítségével olyan élményben lehet részünk, mintha a csatatér vagy akár a száguldó versenyautó volánja mögött lennénk.
A konzolokon a gyerekjátékoktól a Fifa-ig minden korosztálynak biztosított a kikapcsolódás.
A faház másik területén a szintén ingyenes városjáró játékkal játszhatunk.

A játék során maximum 8 fős csapatunkkal több feladatot kell végrehajtanunk a Kossuth téren és környékén. Ehhez nincs szükség másra, csak jó hely-, és helytörténeti ismeretre és kitűnő megfigyelő képességre. Amennyiben sikeresen teljesítjük a küldetést és kinyitjuk a széfet, egy kis ajándékot találhatunk benne a Mikulástól, és a megfejtett kóddal egy előnyhöz juthatunk a Camelot Katlan játékában. Erre a játékra, tekintettel a nagy érdeklődésre érdemes előre helyet, időpontot foglalni a www.camelotplaza.hu/katlan weboldalon.

A játékokat december 22-éig térítésmentesen, naponta 14-19 óra között lehet kipróbálni a Nyíregyházi Advent karácsonyi forgatagában.

Részletes adventi programok és további információk:

https://www.nyiregyhaza.hu/hirek/adventi-hirek

https://www.nyiregyhaza.hu/nyiregyhazi-advent.html

 

(Fotó: Trifonov Éva)