Nyíregyházán koncertezik Fenyő Miklós

Fenyő Miklós egy különleges és megismételhetetlen koncertshow-ra invitál szeptember 24-én mindenkit, akik szeretik a rock and rollt, a „fülekbe vésődött” örök slágereket, akik egyszerűen csak szeretnek bulizni, táncolni emelkedett hangulatban, jó társaságban együtt lenni, és persze azokat is, akik ezen a frenetikus hangulatú estén a lakás helyett inkább a Continental Arénában „Csavarnák fel a szőnyeget”!

 

– A jubileumi koncert turné egyik állomása Nyíregyháza lesz. Milyen érzés ennyi év után színpadon állni?

– A kérdés tulajdonképpen kettő, vagyis dupla... Igen, szeptember 24-én Nyíregyházán, a Continental Arénában folytatjuk a 75-ös turnét, ami nagy öröm számomra, hiszen mindig szívesen jövök a városba. Ehhez azért kapcsolódik a következő válasz is, hiszen az a szeretet és kedves fogadtatás, ami itt, Nyíregyházán is várni szokott, fantasztikus érzés, minden alkalommal új és új erőt, motivációt jelent. Amíg ezt érzem a közönség részéről, addig nem számít az idő, minden egyes koncert egy csodálatos, megunhatatlan, izgalmas kihívás számomra.

– Mit jelent a zene az életében?

– A zene, egyszerűen fogalmazva... Mindent! Gyerekkorom óta elkísér, bárhol voltam és vagyok, a mindennapokban és a hétvégéken, otthon és a színpadon, egy varázslatos csodát jelent, a zene, a dalok, az éneklés, az alkotás, mind-mind, maga az Élet! Erről az érzésről egyébként sokat elmesélek a legújabb, nyár folyamán megjelent könyvemben a 75 Magyar Népmesében, amely 75 dal történetét, hátterét, motivációját meséli el, sok színes fotóval betekintést engedve az életembe. A könyv egyébként a koncerteken érhető el, így biztosan ott lesz majd szeptember 24-én a Continental Arénában is.

– Már a kezdetekkor is iszonyatosan sok rajongója volt. Most hogy áll a rajongókkal?

– Igen, nagyon szerencsések voltunk, szinte már az első pillanatoktól, a kezdetektől rengetegen megérezték az ízét, a hangulatát annak a zenének, amit mi csináltunk. És persze azt a lelkesedést, azt a szeretetet, szívet, ahogy mi ezt mindig is próbáltuk átadni a közönségnek. Ezt kaptuk és kapjuk vissza a mai napig. A zene, a hangulat, a felhőtlen szórakozás szeretetét! És ez így megmaradt a mai napig, rengeteg rajongóval, folyamatos figyelemmel kíséréssel. Elég csak körbe nézni egy-egy koncerten, fellépésen.

– Ha a jövőbe tekint, hogyan látja az életét, mit szeretne még elérni?

– Nehéz erre válaszolni, több mint 400 dal, arany és platina lemezek sokasága, musicalek és filmek után. Az alkotó ember kicsit a múltba is visszatekint, a rajongók miatt folyamatosan a jelenben él, de ha előre néz, akkor is csak erre vágyik,  mindig valami újat alkotni, szórakoztatni, és színpadra állni, amíg a közönség szeretetét és rajongását érzi. Mit lehetne ennél többet kívánni!

– A pályafutása kapcsán, ha annyit írok, Nyíregyháza, mi jut eszébe?

– Sok szép emlék, fantasztikus hangulatú koncertek, és persze sok rajongó, akik rettenetesen jó hangulatot tudtak, tudnak csinálni. Ez fontos számomra, hiszen a színpadon állva, ez a legfontosabb visszajelzés számomra. Így természetesen nagyon várom már a 24-ei nyíregyházi koncertet, ahol a 75-ös jubileum alkalmából, még a megszokottnál is nagyobb show-val készülünk, új programmal, rengeteg látvánnyal, sok táncossal, kibővített zenekarral. Várom a találkozást!