Nyíregyházán koncertezik a Mini
Nyíregyházán koncertezik Török Ádám és a Mini. Március 12-én a Váci Mihály Kulturális Központban a Nap együttessel együtt lépnek színpadra. A Minitől hallhatók majd a régi, nagy slágerek és egy új CD-t is bemutatnak.

Igényes blues és rock zene hangzik fel március 12-én a Váci Mihály Kulturális Központban. Török Ádám és a Mini lép közönség elé. A megújult épületben ez lesz az első könnyűzenei nagykoncert.

Dr. Ulrich Attila, Nyíregyháza alpolgármestere a koncert sajtótájékoztatóján azt mondta: a januárban megnyitott, felújított Váci Mihály Kulturális Központ beváltotta a hozzá fűzött reményeket.
A nyíregyházi koncerten elsőként a Nap együttes játszik, ez után lép színpadra Török Ádám és a Mini, a koncert végén pedig a két együttes közös produkciójára kerül sor. A Mini régi slágerekkel és újdonsággal is készül: az ismert dalok mellett egy új CD-t is bemutatnak.

Török Ádám és a Mini, valamint a nyíregyházi Nap együttes koncertjére március 12-én, csütörtökön este 8 órakor várják az érdeklődőket. A Váci Mihály Kulturális Központban egy újabb könnyűzenei koncertre is készülnek: március 27-én Kovács Kati lép fel a VMKK hangversenytermében.

F. A.