Nyíregyháza... Te nagyon szexi!

Nyíregyháza... Te nagyon szexi!
Meglepetésre Budapest lecsúszott arról a listáról, amely összegyűjtötte a legvonzóbb egyedülállókat a hazai társkereső palettáról. Mi az, ami igazán vonzóvá tesz valakit? Talán te sem hinnéd!

A főváros és több megyeszékhely is kiszorult a legszexibb városok top listájáról, míg Budapest agglomerációja számos pozíciót elfoglal az első tíz helyezésből. A nagyvárosok közül Debrecen, Szeged és Győr végzett a legelőkelőbb helyen, a listavezető azonban meglepetés vendég a hazai városaink között. Hol laknak a legvonzóbb magyar egyedülállók?

 

AZ ÖNBIZALOM VONZÓVÁ TESZ

 

Saját vonzóságukról is vallanak az ELITTÁRS társkereső tagjai, amikor regisztrálnak az oldalra és kitöltenek egy átfogó személyiségtesztet. Az egyedülállók egy nullától hétig terjedő skálán értékelik kisugárzásukat, ezek az adatok segítenek most megfejteni, hol találhatók a legelbűvölőbb magyarok. A budaörsi egyedülállók a legbiztosabbak a vonzóságukban, ők kerültek a dobogó legfelső fokára a hazai városok közül, őket Debrecen követi a lista második helyén, a bronzérmes Szeged, a negyedik pedig Győr a sorban. Az ötödik legvonzóbb város címet egy másik főváros közeli agglomerációs település, Dunakeszi nyerte.

 [REKLAM]

NYÍREGYHÁZA A TOP 10-BEN

 

Pécs az előkelő hatodik helyet szerezte meg és szorosan követi Nyíregyháza a lakosság csábereje szempontjából.Budapest társkeresői kevesebb önbizalommal rendelkeznek: a saját bevallás alapján készült vonzósági listán épp lemaradtak a tizedik helyről. Egy másik fontos központ, a gyakran a Balaton fővárosának nevezett Siófok azonban nyolcadikként végzett. A tízes lista utolsó két helyezésére a veszprémi és szentendrei egyedülállók értek fel saját önértékelésüknek köszönhetően.

 

A NAGY MEGLEPETÉSEK

 

A statisztikai adatok alapján a nők a listán szereplő minden városban vonzóbbnak értékelték saját magukat, mint a férfiak. Az észak-magyarországi és észak-alföldi régió megyeszékhelyei láthatóan lejjebb végeztek a listán: Eger a harmincadik, Miskolc a harminckilencedik, Székesfehérvár a negyvenedik, Szolnok pedig a negyvenötödik helyen áll. A külföldön élő magyarok viszont előnyösen pontozták saját magukat: a kutatás adataiból kiderült, a Londonban regisztrált egyedülállók rendelkeznek a legtöbb önbizalommal, ott élő honfitársaink bármely magyar város lakosánál pozitívabban értékelik saját vonzerejüket.

eletforma.hu