Nincs Karácsony Cantemus nélkül - Igaz idén csak online formában
Nincs Karácsony Cantemus nélkül - Igaz idén csak online formában

45 éve indult útjára a Cantemus Gyermekkórus világot behálózó sikersorozata, ami végül egy több mint 400 tagot számláló kóruscsaláddá terebélyesedett az idők során. Ha születésnapot ünneplünk, akkor az általában úgy szokott lenni, hogy az ünnepeltet köszöntik jókívánságokkal. Koncertlátogatóink, barátaink, mindazok, akik valamilyen módon részesei voltak a Cantemus Kórus 45 évének, de a világ jelene ezt most nem engedi meg.

Fordítsuk meg tehát a dolgot. Legyen most úgy, hogy nem az ünnepelt kapja az ajándékot, a jókívánságokat, a köszönetet. Hanem Önök! A közönség, a barátok, a szinte már családtagnak számító sok-sok önkéntes, a kórusmuzsika rajongói, akik részesei és segítői voltak a Cantemus 45 éves sikertörténetének. Köszöntjük hát Önöket és köszönetet mondunk! Közönségünknek, szülőknek, támogatóinknak, abban a reményben, hogy a világ rövidesen újra fordul, a sötétséget felváltja a fény és együtt ünnepelhetünk. Az idei Karácsony rendhagyó lesz minden szempontból, nem csak számunkra, hanem a Földön élő minden ember számára is, de az ajándékozásról nem mondunk le.

Most ezért online kapják hangversenyünket, mert

„Nincs Karácsony Cantemus nélkül”!

 

A Nyíregyházi Cantemus Kórus karácsonyi ajándékai:

 

 

  • A Cantemus sétányon a fényekbe öltözött japán cseresznyefáknál meglepetés ajándékokat talál minden arra járó városlakó. Egy karácsonyfadíszt, rajta egy QR kóddal, melyet ha okostelefonján beolvas, egy most készült különleges karácsonyi videót nézhet meg.
  • Legújabb CD lemezünk (Cantemus 45 Christmas CD) megrendelhető a Cantemus sétányon kihelyezett megrendelő lap kitöltésével, amit az ott kihelyezett postaládába lehet bedobni vagy online a www.cantemus.hu oldalon megtalálható űrlap segítségével juttathat el hozzánk. A CD-hez ajándékként jár a limitált példányszámban megjelenő Cantemus 45 Magazin ünnepi kiadása.
  • Karácsonyi ajándékkosarunk legszebb darabját pedig december 20-án 17 órától lehet kicsomagolni a www.cantemus.hu oldalon vagy a YouTube csatornánkon. Egy online hangversennyel kedveskedünk Önöknek és kívánunk mindenkinek

Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket!