Mutassuk meg mennyire értékesek a Bokortanyák!

2023. október 17-én a Bokortanyák elnevezésű nemzeti érték bekerült a Magyar Értéktárba mint kiemelkedő nemzeti érték. A Nyíregyházi Települési Értéktár Bizottság a fotópályázaton keresztül is szeretné népszerűsíteni a Bokortanyákat.

Pályázati feltételek

Az alkotásoknak a nyíregyházi Bokortanyák értékeit (pl.: építészet, házbelső, gasztronómia) kell visszatükröznie. A pályázaton kizárólag egyéni alkotók vehetnek részt.

Amennyiben a pályázó a pályázat benyújtásának időpontjában a 18. életévét még nem töltötte be, minden benyújtott dokumentumot, nyilatkozatot a törvényes képviselőnek is alá kell írnia, ellenkező esetben a pályázatot nem áll módunkban figyelembe venni.

Egy pályázó max. 2 db 2023-ban vagy 2024-ben készült, 10 x 15-ös fekete-fehér vagy színes saját fotóból álló fotóval nevezhet. A képek készülhetnek analóg vagy digitális technikával. A képek hosszabbik oldala legalább 2400 pixel legyen. A fotókat elektronikus formában jpg. formátumban is kérjük beküldeni az ertektar@nyiregyhaza.hu e-mail-címre.

Minden fotó hátoldalára nyomtatott betűkkel fel kell írni a kép címét, és a készítő nevét.

Díjazás

A pályázat nyerteseit értékes nyereményekkel jutalmazzuk.

A pályázat beküldése: a pályázatot csak pontosan kitöltött nevezési lappal és hozzájáruló nyilatkozattal/nyilatkozatokkal fogadunk el. A nevezési lap, a hozzájáruló nyilatkozat és a fotó/fotók beérkezésének (elektronikus és postai út) határideje: 2024. március 31.

A nevezés ingyenes!

A teljes pályázati anyagot (nevezési lap, hozzájáruló nyilatkozat és a fotó/fotók) 2024. március 31-ig postai úton és e-mailben is el kell juttatni az alábbi címre:

  • Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár – Tomasovszki Anita igazgató, 4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 2. a borítékra írják rá: „Értékes Bokortanyák”  c. fotópályázat
  • ertektar@nyiregyhaza.hu

A pályázat kiírója a pályázati kiírást bármikor visszavonhatja, és a bíráló bizottság döntése alapján eredménytelennek nyilváníthatja.

A részletes pályázati kiírás és a nevezési lap letölthető a www.nyiregyhaza.hu/ertektar oldalról!