Mozogj együtt a Sportcentrum edzőivel - Videókat töltenek fel a szakemberek

Maradj fitt a hét minden napján a Nyíregyházi Sportcentrum és a Nyíregyházi Élsport edzői segítségével!

Nem kell lemondani ezentúl sem az edzésekről, hiszen a Nyíregyházi Sportcentrum a mindennapokban is próbálja edzésben tartani sportolóit. Ezen túl egy-egy videóval készülnek természetesen nemcsak a sportolóiknak, hanem a szülőknek is, hiszen ha sokáig arra kényszerülünk,hogy napjainkat otthon töltsük, akkor bizony könnyen ellustulhatunk!

A mozgás mellett az étkezésre is szeretnének figyelmet fordítani, így utánpótlás és felnőtt csapatok részére táplálkozási segédanyagokat biztosítanak. Több egészséges recepttel is kedveskedni fognak, amelyeket a gyerekek is könnyen elkészíthetnek otthon szüleik segítségével.

Hétfőtől – péntekig akik a napi edzésmunkát fogják segíteni : Tarnóczy Zalán, erőnléti edző, Morvai Anna erőnléti edző, Kőhalmi Orsolya táplálkozási tanácsadó, Heim Gábor gyógytornász és Bakosi Béla atlétika edző.

A videókat és a Nyíregyházi Sportcentrum youtube csatornáján, illetve a Nyíregyházi Sportcentrum weboldalán, a www.nyiregyhazisc.hu-n, és a Nyíregyházi Sportcentrum közösségi oldalán találhatják meg!