Mozgalmas hétvége a vízilabdásoknál

Egy korcsoport kivételével, minden csapat vízbe ugrott a hétvégén vízilabda mérkőzéseket játszani az AQUA SE színeiben. Voltak idegenbeli  és hazai rendezésű fordulók, ahol a sikerek mellett egy egy vereség is becsúszott.

A legkisebbek Miskolcon szerepeltek Éder Zsolt irányításával, két magabiztos győzelmet arattak a Debreceni CPVSE két csapata ellen.

Gyerek III-as fiú forduló is volt szombaton Nyíregyházán, itt két vereséget szenvedtek, de játékuk nagy javulást mutatott, köszönhető az uszodai újranyitásnak.

- Lányaink Egerben mindkettő mérkőzésüket megnyerték így hazahozták a hat pontot! Szombaton a gyerek I-es csapatunk is Egerbe látogatott, ahol a csoport két legerősebb csapatával kűzdöttek, ahol sajnos vereség lett a vége, de sok tanulsággal jöttek haza a gyerekek. Ezen a napon 8 AQUA Se-s kislány, tehetséggondozó (THG) bajnoki fordulóban is erősítette az Északi régió csapatát, melyre Dunaújvárosban került sor. Végül a fiú országos csapataink Hatvani Péter vezetésével, vasárnap a Póló Academy együttesével találkozott, ahol a serdülők, és az ifik magabiztosan győztek, a Gyerek csapatunk kiélezett csatában két góllal alulmaradt a vendégekkel szemben! Nagymenet volt a hétvége, kicsit látszott is a fáradtság egy-két gyermeken, talán ezért is voltunk kicsit tompábbak, de messze még az év vége, fontos fordulók vannak december hónapban is! Külön öröm volt. hogy Egerben a leányoknál a legkisebbek is játéklehetőséget kaptak. - nyiltkozta Urbin Tibor a vízilabdások szakmai vezetője.