Motoros összefogással 18 900 védőmaszkot szállítottak ki országszerte
18 900 db védőmaszkot szállítottak ki a motorosok a Református Szeretetszolgálatnak

Harley-Davidson motorokon érkezett a segítség.

Motoros összefogással, összesen 18 900 db, a koronavírus elleni küzdelemben nélkülözhetetlen védőmaszk került kiszállításra országszerte a Magyar Református Szeretetszolgálat adományának köszönhetően állami, egyházi és civil fenntartású szociális intézményekbe, idősotthonokba, fogyatékkal élőket és hátrányos helyzetűeket ellátó intézményekbe.

Nehéz időkben összefogásra van szükség. Tudják ezt a Harley-sok is, akik már több alkalommal is bizonyították, hogy készek a jó ügy mögé állni, ezúttal a koronavírus járvány elleni küzdelemben vállaltak aktív szerepet. Harley-Davidson vasparipáikkal összesen 18 900 darab védőmaszkot szállítottak ki országszerte állami, egyházi és civil fenntartású szociális intézményekbe, ahol már nagyon várták a védekezéshez szükséges eszközöket. A maszkokat a Magyar Református Szeretetszolgálat ajánlotta fel az intézmények számára.

Budapest, Gödöllő, Üllő, Derecske, Őrbottyán, Tápiószentmárton, Nyíregyháza, Nyírtelek, Debrecen, Nyíradony, Borsodivánka, Miskolc, Mohács, Pécs – a Harley-Davidson Budapest Chapter tagjai, közel 20 motoros 3 610 kilométert megtéve járták be az országot és összesen 25 intézménybe sikerült eljuttatniuk a védőeszközöket.

A Magyar Református Szeretetszolgálat levélben fejezte ki köszönetét:

Ezúton szeretnénk a Harley-Davidson Budapest közösségének megköszönni azt a gyors és hatékony segítséget, amivel a vészhelyzet idején segítettétek Szeretetszolgálatunk küldetését. Hála Nektek, a vírus elleni védekezést segítő adományok mindenhová odaértek.