Miniszteri előadás és honvédelmi nap a Nyíregyházi Egyetemen
Fotó: Nyíregyházi Egyetem, Honvédelmi bemutató a Nyíregyházi Egyetem 2017-es Karriernapján. Hasonló programokkal, bemutatókkal várják most is az érdeklődőket, látogatókat az intézmény parkjában és főépületében.

Minden érdeklődőt vár a Nyíregyházi Egyetem és a Honvédelmi Minisztérium április 30-án, kedden az egyetem parkjába és Bessenyei Aulájába, ahol aznap nagyszabású katonai napot tartanak.

Az esemény fő programjaként 10:00 órától 11:00 óráig az A épület, Bessenyei Aulájában dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter tart előadást, melyben a "Zrínyi 2026" honvédelmi és haderőfejlesztési programot mutatja be a közönségnek. Az események nyilvánosak.

Április 30-án miniszter úr előadását megelőzően az egyetem parkjában nagyszabású katonai bemutató programok lesznek, melyre szeretettel invitálják és várják az érdeklődőket. 9:00 órától katonai zenekari zenés ébresztőt tartanak, illetve 9:00-10:00 óra között díszelgő bemutató, katonai közelharc- és tűzszerész bemutató is lesz. A katonai Toborzó pont is jelen lesz szimulátorral, lézer fegyverrel, fegyverbemutatóval, e mellett tájékoztató szóróanyagokkal is várják az érdeklődőket.

 

(Fotók: Nyíregyházi Egyetem, Honvédelmi bemutató a Nyíregyházi Egyetem 2017-es Karriernapján. Hasonló programokkal, bemutatókkal várják most is az érdeklődőket, látogatókat az intézmény parkjában és főépületében.)