Minden meccset komolyan kell venni - Az Újpest ellen játszik a Fatum Nyíregyháza

Az Újpestet fogadja a Fatum Nyíregyháza első hazai mérkőzésén az új szezonban. A női röplabda együttes győzelemmel kezdte az idényt Kaposváron. Az együttest új támogató is segíti. 

Együttműködési megállapodást kötött egy magyar sportszergyártó céggel a Nyíregyházi Álsport Nonprofit Kft. Mindez azt is jelenti, hogy a jövőben a cég cipőit használják a Fatum Nyíregyháza röplabdásai. A márka egy másik nyíregyházi sportoló, Fucsovics Márton munkáját már korábban is segítette. 

- Megkeresett a női röplabda együttes, és örömmel mondtunk igent az együttműködésre. Szeretnénk ezzel is segíteni a csapatot, hogy elérje céljait – mondta Riegler Zsolt  Penso Kft

A női röplabdások Kaposváron jó játékkal, 3-0-ra győztek. Pénteken este az első hazai találkozóját vívja a csapat az Újpest ellen. A lilák is győzelemmel rajtoltak, a Diósgyőrt verték 3-2-re. 

- Szerencsére a csapat eljutott arra a szintre, hogy nem kell kell külön motiválni egy-egy találkozó előtt, teljesen mindegy, ki az ellenfél. Azt kértem a lányoktól, hogy a könnyebben ígérkező meccseket is vegyék komolyan, mert ezeket a legnehezebb megnyerni, ha nem koncentrálunk – mondta Németh Szabolcs vezetőedző. 

A nyíregyháziak kerete alaposan megváltozott a nyári szünetben, így az új játékosokat most láthatja először a hazai közönség. A pénteki meccs 18 órakor kezdődik. A találkozóra a szurkolóknak védettségi kártya a belépéshez kötelező.