Megrohamozták a KFC-t az éhes nyíregyháziak

 

Sokan várakoztak a nyíregyházi KFC étteremben nyitás előtt. Több tucat ember gyűlt össze, hogy a szabolcsi megyeszékhelyen is kipróbálja azokat a csirkéből készült ételeket, melyeknek világszerte rajongói vannak.

Nagyon jó, hogy Nyíregyházán nyílik egy KFC, mert én csak csirkehúst eszek és nekem nagyon is jól jön, hogy nálunk is nyílik egy olyan gyorsétkezde, ahol csak csirkét árulnak.

– fogalmazott Fedor Fruzsina.

December 30-án pontosan 10-kor nyílt meg a nyíregyházi KFC.

További képekért kattintson a fotóra!

Fotók: Trifonov Éva

A vendégeket az étterem összes dolgozója közösen fogadta, majd egy köszöntő is elhangzott.

Üdvözlünk mindenkit a KFC Magyarország 49. éttermének megnyitóján. Mindenkinek szeretnénk köszönetet mondani, akik valamilyen formában részt vettek a nyitás megvalósulásában.

Az éttermet ünnepélyes keretek között szalagátvágással adták át a közönségnek. A legelső vásárló egy komolyabb ajándékkal is gazdagodott.

Ez egy fogadás volt, hogy én legyek a legelső, mert így kapok egy ingyen Szilvesztert is mellé.

– tette hozzá Peleskei Ádám.

Csak friss, magyar húst használnak.

A KFC-ben a teljes kínálat mellett, a limitált ideig elérhető újdonságok és reggeli is kapható. Hazai csirkehúst dolgoznak fel, az ételeket helyben készítik el. A friss csirkét közvetlenül felszolgálás előtt, kézzel panírozzák, majd sütés után, forrón teszik a kosarakba, tányérokra. A beruházás 35 munkahelyet teremtett.


Z. Pintye Zsolt