Még egy hónapig Mozdulj Nyíregyháza!
Még egy hónapig Mozdulj Nyíregyháza!

Május 30-ig tartja formában a legnagyobb közösségi oldalra látogatókat a Mozdulj Nyíregyháza! online tavaszi idénye, aztán a program is rövid vakációra megy. Az önkormányzat által szervezett ingyenes mozgásformák óráinak átlagosan ezer résztvevője van, az elmúlt héten a legkedveltebb a senior torna és a latin kardió fitnesz volt.

  Február elsején kezdődött és május 30-ig tart a Mozdulj Nyíregyháza! 15 mozgásformát magában foglaló tavaszi idénye, ami az elmúlt három hónapban városlakók ezreit érte el. Ezek a pandémiás helyzet miatt ugyan továbbra is online érhetők el, de nemcsak élőben tarthatunk az edzőkkel, hanem vissza is nézhetjük őket a program közösségi oldalán.

– A Mozdulj Nyíregyháza! évek óta sikerrel működik Nyíregyházán, hiszen tavasszal és ősszel is mozgásformák tucatjai közül választhatnak az érdeklődők, és az ingyenes órákon bárki részt vehet. Szinte mindig vannak újdonságok is, ez nincs másként most sem. A profi ökölvívó világbajnok, Miló Viktória péntekenként kardió boksz edzést tart, de ilyen a Covid után OptimumON is, aminek a 10 hetes felkészítési programja április 11-én ért véget. Az utóbbi program a Covid-fertőzés utáni újrakezdésben segít. Azt tapasztaljuk, hogy ezek is nagyon népszerűek, a programokra sok pozitív visszajelzés érkezik, vannak, akiktől üzeneteket is kapunk és kérnek tanácsot – értékelte a Mozdulj Nyíregyháza! első három hónapját Hornyák Enikő sportreferens.

Az ingyenes mozgásforma-sorozat a Mozdulj Nyíregyháza! Facebook-oldalon követhető figyelemmel!