Maszk és védettségi igazolvány nélkül fogadják a vendégeket a kulturális központban

Már védettségi igazolvány nélkül is fogadják a vendégeket a Váci Mihály Kulturális Központban. Az intézményben maszkot sem kötelező viselni, de természetesen nem is tiltják senkinek. Júliusban és augusztusban is több rendezvénnyel készül a VMKK, valamint a Krúdy moziba is várnak minden érdeklődőt, ahol szintén nem kérnek ezentúl védettségi kártyát.

Május harmadikától fogadják ismét a látogatókat, júniustól pedig a közönséget a Váci Mihály Kulturális Központban. Hosszú bezárás után nyithattak ki a művelődési intézmények két hónappal ezelőtt. A VMKK-ban elindították a Jó estét nyár című programsorozatot, amit eddig csak azok látogathattak, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. Múlt héten, miután elérte az öt és fél milliót a beoltottak száma Magyarországon, újabb lazításokat vezetett be a kormány, ami a kulturális központ rendezvényeit is érinti.

Nyári programok

Nagyon vártuk már ezeket az enyhítéseket, mi is megenyhültünk és nagy szeretettel várunk mindenkit a rendezvényeinkre. Az ültetett, előre megváltott koncertekre, operettre, színházi előadásokra nem kell már egyáltalán védettségi igazolvány, nem kell maszkot hordani, természetesen, aki szeretne, az hordhat. A jövő héten, 15-én látogat el hozzánk a Kalocsai Színház a Bál a Savoyban című operettel, erre is meg lehet váltani a jegyeket, Köllő Babett, Gregor Bernadett a főszereplők között. Meg lehet váltani a jegyeket augusztus 6-ra, a 4 for Dance-es fiúkra, ott is természetesen igazolvány nélkül, illetve a Krúdy Gyula Art Mozit is lehet látogatni, ott sem kérünk most már védettségi igazolványt, mindenkit várunk szeretettel” – nyilatkozta a Váci Mihály Kulturális Központ igazgatója, Mészáros Szilárd.

Őszi kínálat

A Veres1 Színház Acélmagnóliák című előadása új időpontra került, a nyíregyházi és megyebeli közönséget majd október 29-én várják a Váci Mihály Kulturális Központban. Az intézmény nyári rendezvényei után többek között dr. Zacher Gábor előadására, Péter Szabó Szilvia koncertjére, illetve Ördög Nóra és Nánási Pál előadására is várják majd az érdeklődőket idén ősszel.