Marad a feladó is - Genesis Francesco aláírt a Fatum Nyíregyházához

Szerződést hosszabbított a Fatum Nyíregyházával Genesis Francesco. A feladó mellett Németh Szabolcs vezetőedző is marad, és több légióssal is megállapodott a klub. A játékosok a következő napokban még edzésben maradnak. 

Tóth Fruzsina, Tóth Dalma, Pintér Andrea és Inneh-Varga Elizabet után Genesis Francesco maradását is bejelentette a Fatum Nyíregyháza. A feladó meghatározó tagja az együttesnek, és bízik abban, hogy sikeresek lesznek a következő idényben. 

- Örülök, hogy mindenben megállapodtunk, és számítanak rám a jövőben is. Remélem jó csapatunk lesz - mondta Genesis Francesco. 

A jó csapathoz jó keret is kell. A Fatum Nyíregyháza vezetése 12 játékossal számol a következő idényben, és már mindenkivel megállapodott a klub, köztük külföldi légiósokkal is. Folyamatosan jelentik majd be az érkezőket. A következő napokban még tréningeznek a Nyíregyházán lévő röplabdások, majd négy hét szünetet kapnak. 

- A jövő hét péntekig még edzésben marad a keret, utána viszont kapnak négy hét szünetet a játékosok. Becsületesen dolgoztak végig az elmúlt időszakban, kell egy kis feltöltődés, majd újra elkezdődik a munka. A keret teljes, a légiósok augusztusban érkeznek majd Nyíregyházára - mondta Németh Szabolcs vezetőedző. 

A bajnokság a tervek szerint októberben indulhat, a Fatum Nyíregyháza pedig nemzetközi porondon is érdekelt. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a CEV Kupában vagy a Bajnokok Ligájában, utóbbira szabadkártyás indulási jogot kért az együttes. A cél a következő idényben is a dobogó. Az Extraligában a következő idényben nem indul a Jászberény és a Haladás sem, helyükre a Diósgyőr és a Balatonfüred került.