Látványos sütés-főzés-felszolgálás, a Schnitta verseny legjobb pillanatai
Az alábbiakban közöljük a végeredményt, egyben 100 képpel elvisszük a kedves olvasót gondolatban a január 9-én rendezett versenyre. Büszkék lehetünk a nyíregyháziakra: a házigazda csapat a berettyóújfalui mögött és a mátészalkai előtt a második helyen végzett. A legjobb pincér különdíjak egyikét a Sipkays Balogh Ferenc Gergő kapta, a legjobb szakácsok és cukrászok pedig Debrecent képviselték.
További képekért kattintson a fotóra!
Fotók: Nyíregyházi SZC Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma
V. SCHNITTA SÁMUEL EMLÉKVERSENY KELET-MAGYARORSZÁGI RÉGIÓ VERSENYE, 2019. január 9.
HELYEZÉSEK:
I. helyezett:
Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Bocskai István Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája.
II. helyezett:
Nyíregyházi Szakképzési Centrum Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma.
III. helyezett:
Mátészalkai Szakképzési Centrum Kállay Rudolf Szakközépiskolája.
További képekért kattintson a fotóra!
Fotók: Nyíregyházi SZC Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma
KÜLÖNDÍJAK
A LEGJOBB PINCÉR KÜLÖNDÍJ:
• Kovács László – Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Bocskai István Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája,
• Balogh Ferenc Gergő – Nyíregyházi Szakképzési Centrum Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma.
A LEGJOBB SZAKÁCS KÜLÖNDÍJ:
• Papp Antónia,
• Nagy Anikó Andrea – mindketten a Debreceni Szakképzési Centrum Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája.
A LEGJOBB CUKRÁSZ KÜLÖNDÍJ:
• Fábián Hajnalka – Debreceni Szakképzési Centrum Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája.
(A borítóképen a Sipkay sikeres csapata a szakoktatókkal.)