Látványos sütés-főzés-felszolgálás, a Schnitta verseny legjobb pillanatai

Az alábbiakban közöljük a végeredményt, egyben 100 képpel elvisszük a kedves olvasót gondolatban a január 9-én rendezett versenyre. Büszkék lehetünk a nyíregyháziakra: a házigazda csapat a berettyóújfalui mögött és a mátészalkai előtt a második helyen végzett. A legjobb pincér különdíjak egyikét a Sipkays Balogh Ferenc Gergő kapta, a legjobb szakácsok és cukrászok pedig Debrecent képviselték.

További képekért kattintson a fotóra!

Fotók: Nyíregyházi SZC Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma

V. SCHNITTA SÁMUEL EMLÉKVERSENY KELET-MAGYARORSZÁGI RÉGIÓ VERSENYE, 2019. január 9.

HELYEZÉSEK:

I. helyezett:

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Bocskai István Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája.

II. helyezett:

Nyíregyházi Szakképzési Centrum Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma.

III. helyezett:

Mátészalkai Szakképzési Centrum Kállay Rudolf Szakközépiskolája.

További képekért kattintson a fotóra!

Fotók: Nyíregyházi SZC Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma

KÜLÖNDÍJAK

A LEGJOBB PINCÉR KÜLÖNDÍJ:

• Kovács László – Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Bocskai István Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája,

• Balogh Ferenc Gergő – Nyíregyházi Szakképzési Centrum Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma.

A LEGJOBB SZAKÁCS KÜLÖNDÍJ:

• Papp Antónia,

• Nagy Anikó Andrea – mindketten a Debreceni Szakképzési Centrum Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája.

A LEGJOBB CUKRÁSZ KÜLÖNDÍJ:

• Fábián Hajnalka – Debreceni Szakképzési Centrum Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája.

 

(A borítóképen a Sipkay sikeres csapata a szakoktatókkal.)