Kezdődik az alapszakasz hajrája
Fotó: Kohut Árpád

Egymás után vívja a mérkőzéseket az NB-I-ben az Á Stúdió Futsal Nyíregyháza csapata. Az együttes szeretné megőrizni 8. helyét a rájátszás kezdete előtt, és még versenyben van a Magyar Kupában is. 

Legutóbb izgalmas mérkőzés után maradt alul a DEAC-cal szemben az Á Stúdió Futsal Nyíregyháza. Az NB-I-es együttes ugyan 5-3-ra kikapott, de sok helyzetet alakított ki egy erős ellenféllel szemben, és ez biztató a jövőre nézve. 

- Most még belefértek a hibák egy TOP 6-os csapat ellen, de azon dolgozunk, hogy ezeket kijavítsuk, és az alsóházi rájátszásra készen legyünk. Jó úton haladunk, látom a fejlődést, de még több kell majd a folytatásban, hogy elérjük céljainkat - mondta Lovas Norbert vezetőedző. 

A Debrecen elleni mérkőzésen a brazil Caique piros lapot kapott, és a Fegyelmi Bizottság három mérkőzésről tiltotta el. A Nyíregyháza fellebbezett a döntés ellen, és enyhítést kért, de a mai meccsen biztosan nem játszhat a légiós. Pénteken idegenben lép pályára a Stúdió a Rubeola ellen. A két együttes az alsóházi rájátszás során is találkozik majd, így ezért is fontos a meccs. No meg a nyírségiek szeretnének visszavágni a hazai környezetben elszenvedett vereségért, és ezzel bebiztosítanák helyüket a legjobb nyolcban. Lovas Norbert Caique mellett nem számíthat a megműtött Krajnyák Zsoltra és a szintén sérült Petró Martinra. Legutóbb Gyügyei Zoltán is hagyott ki meccset, így kérdéses a játéka. Az alapszakasz hajrája megkezdődött, február 8-án az Újpest érkezik a Continental Arénába, 13-án pedig a Kecskemétet látja vendégül a futsal csapat. A Magyar Kupában is még versenyben van az együttes, február 20-án a Berettyóújfalu lesz az ellenfél. A továbbjutás egy meccsen dől el, és a találkozót Nyíregyházán rendezik.