Két hét pihenő, majd megkezdődik a felkészülés a következő idényre

Pénteken még edzettek a Nyíregyháza Spartacus játékosai, majd szabadságot kapnak. Sok pihenőjük nem lesz, két hét múlva már ismét együtt tréningezik a keret.

- Június 22-én kezdjük a felkészülést a következő idényre. Most egy hét teljes pihenőt kapnak a játékosok, a második hétre viszont már elláttuk őket személyre szabott feladatokkal, melyeket maguknak kell majd otthon elvégezniük. Utána pedig folytatjuk a közös munkát - mondta Gálhidi György vezetőedző. 

A kerethez új játékosok is csatlakoznak a visszatérés után, akik a többiekkel együtt készülnek az augusztusi bajnoki rajtra. A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U19-es együttesének játékosaira is kemény feladat vár. A csapat ugyanis a következő idényt a legmagasabb osztályban kezdi. 

- Minden sportembernek az a célja, hogy feljebb lépjen, a legmagasabb osztályban szerepeljen. Örömmel fogadták a játékosok és mi is, hogy az ország legerősebb csapatai ellen játszhatunk ősztől. Keményen dolgozunk annak érdekében, hogy jó eredményeket érjünk el – mondta Csernijenko Ruszlán, az U19-es csapat vezetőedzője.