Keresik Nyíregyháza és térségének jellegzetes helyi termékeiket és szolgáltatásait
Keresik Nyíregyháza és térségének jellegzetes helyi termékeiket és szolgáltatásait

Helyi termelők, bio- és nem bio gazdaságok, kézművesek, hagyományos helyi termék készítők, valamint szolgáltatók/szolgáltatások jelentkezését várja az Önkormányzat paktumirodája. 

A térség helyi termékeinek, szolgáltatásainak online adatbázisának kialakításához – azok népszerűsítése céljából - keresik Nyíregyháza és térségének jellegzetes helyi termékeiket és szolgáltatásait, hiszen az elmúlt időszakban az ezek iránti igény erősen megnövekedett.

Ingyenes a megjelenés

Az adatbázisba való bekerüléshez szükséges információkat személyesen, e-mailben vagy az online adatlap kitöltésével lehet a Paktumirodába eljuttatni. Az adatbázisban való megjelenés a térség minden helyi termelője, gazdasága, szolgáltatója számára térítésmentesen vehető igénybe!

Egy projekt része

A lehetőség hátterét az adja, hogy a nyíregyházi Önkormányzat egy kétmilliárd forintos uniós pályázatot nyert (Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum címen), melyet a kormányhivatallal partnerségben valósít meg. A projekt keretében egy komplex helyi termék- és szolgáltatásfejlesztési csomagot is megvalósítanak, amelyben többek között kidolgoznak egy helyi termék- és szolgáltatásfejlesztési stratégiát és akciótervet, valamint egy elektronikus katasztert is.

További információk

Érdeklődni személyesen Nyíregyháza Megye Jogú Város Önkormányzata
Paktumirodájában, Ligetfalvi-Komiszár Eszter helyi termék- és szolgáltatásfejlesztési koordinátornál lehet (Kossuth tér 1.; „A" épület 117. iroda, telefon: +36 42 524-544 és
+36 20 3922-067), e-mailben pedig ezen a címen: helyitermek@nyiregyhaza.hu.

A helyi termelők és szolgáltatók adatlapja letölthető itt: ADATLAP

Az adatlap online is kitölthető az alábbi linken: https://docs.google.com/forms/u/1/d/1vT_8UgQdx2gVDUfx4_OgGKoGEKZ2o8M8uPCuCB4av-s/edit?usp=drive_web

 

Korábbi cikkünkket ide kattintva találja!