Keddi VIDOR ajánló: nagysikerű színházi előadások, tűzzsonglőrök, a Kossuth téri Nagyszínpadon Horgas Eszter, Falusi Mariann és a  Class Jazz Band
Fotó: Trifonov Éva

Kedden is színes programok várják a VIDOR Fesztiválra látogatókat.

A Vidámság és Derű Országos Seregszemléje keddre is tartogat programokat bőven a család minden tagja számára.

A legkisebbek számára nagyszerű előadás érkezik a VIDOR Kertbe, 16 órától a Majorka Színház előadásában tekinthetik meg az érdeklődők a Babszem Jankót. 

A Nyíregyházi Evangélikus Nagytemplomban Bán István Orgonakoncertje kápráztatja majd el a résztvevőket 16 óra 30 perctől, melyre a belépés díjtalan. 

A Krúdy Kamaraszínpadon a Gólem Színház előadásában látható a Vircsaft, a Bencs Villában pedig Kölcsey eddig ismeretlen műveit tárják a közönség elé, a Móricz Zsigmond Színház Nagyszínpadán pedig Hernádi Judit és Kern András főszereplésével a Válaszfalak című előadás várja a színházkedvelőket.

A belvárosi forgatagban a délutáni órákban élő szobrok, tűzszonglőrök, az AdHoc Team, Duo Trixx zsonglőrjei, Kiss Kata és Halasi Márk artistaművészek és az Artézis zenekar szórakoztatja a közönséget.

A Kossuth téri Nagyszínpad sztárfellépői Horgas Eszter, Falusi Mariann és a  Class Jazz Band, akik 20 órától adnak majd koncertet, a VIDOR Kertben pedig az Ephemere formáció és DJ Váczy gondoskodik a hangulatról.