Katus Attila: a Mozdulj Nyíregyháza! az egyik kedvencem
Katus Attila: a Mozdulj Nyíregyháza! az egyik kedvencem

Február 7-én startolt el a Mozdulj Nyíregyháza! idei első féléve, még gazdagabb kínálattal és új helyszínekkel! A programkínálat ezúttal is bővelkedik sportrendezvényekben, lesz Nyuszi Futás és Bringa Piknik, sőt, órát tart majd Katus Attila, Béres Alexandra és Rubint Réka is. Katus Attila ráadásul már február 22-én, jövő hét kedden 18 órától a Continental Arénában.

2013. november 4. Ekkor indult útjára Nyíregyháza MJV Önkormányzatának kezdeményezésére a Mozdulj Nyíregyháza! elnevezésű ingyenes mozgásprogram-sorozat. A kínálat azóta is folyamatosan bővül, kortól és nemtől függetlenül mindenki számára biztosítja a mozgás lehetőségét. Ráadásul esetenként igazi sztáredzőkkel. Február 22-én immáron többedjére Katus Attila érkezik majd Nyíregyházára és tart edzést a városlakóknak.

„Eddig mindig csillagos ötös volt”

Már többször tartottam edzést a Mozdulj Nyíregyházán, és mivel mindig óriási volt a hangulat, így idén is örömmel megyek órát tartani. A résztvevők hasonlóra számíthatnak tőlem, mint a korábbiakban, bízom benne, hogy ezúttal is sokan leszünk. Rengeteg szép emléket őrzök az ottani edzésekről, mindig csillagos ötösre értékeltem. Kétségtelen, hogy az egyik kedvenc rendezvényem. Jelenleg Madeirán vagyok, a KATUSAKTÍV táborom és a nyíregyházi FITT-KEDD miatt megyek majd haza, de hangsúlyozom, hogy nem feleslegesen, hiszen a kedvenceim. Ezek után majd újra visszajövök Madeirára. Már nagyon várom február 22-ét, 18 órától találkozunk a Continental Arénában!