Karácsonyi ünnepséget tartottak a Nyíregyházi Szakképzési Centrumban

A színvonalas rendezvényen a Centrum 10 tagintézményének legkiválóbb tanulói (100 diák), az intézmények vezetői és meghívott vendégei voltak jelen. Az ünnepséget megtisztelte jelenlétével Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere is.

Az Inczédy Kollégium diákjainak tartalmas, meghitt műsorát követően Gurbánné Papp Mária Főigazgató Asszony köszöntötte a jelenlévőket. Összefoglalójában méltatta a Szakképzési Centrum 10 tagintézményének elmúlt évben elért eredményeit, beruházásait, fejlesztéseit, és legfőképpen a tanulók szakmai sikereit.

Ezt követően Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte az ünnepség résztvevőit. Beszédében kiemelte a szakképzés jelentőségét Nyíregyháza város életében és fejlődésében.

A rendezvény a meghívott tanulók jutalmazásával folytatódott. Az ajándékozás méltó elismerése volt az elmúlt tanév szakmai teljesítményének, és egyben meghitt karácsonyi hangulatot teremtett. Mindenki névre szóló oklevelet és egy ajándékutalványt kapott, majd tagintézményenként közös fotózás következett.