Jubileumi gála az idei Táncfarsangon

Egy héten át a tánc kapja a főszerepet a nyíregyházi teátrumban. Idén is megrendezik a Táncfarsangot. A rendezvény február 1-je és 7-e között tart.

[video]

Az idei Táncfarsang az éppen 10 éves 4 for Dance jubileumi gálaműsorával kezdődik. A négy táncos február 1-jén este 7 órakor lép a közönség elé. A nézők az elmúlt 10 év legsikeresebb koreográfiáiból kapnak egy csokorra valót, és láthatnak újdonságokat is.

VÁLTOZATOS ELŐADÁSOK, KOREOGRÁFIÁK

Tasnádi Csaba, a Móricz Zsigmond Színház igazgatója elmondta, az idei Táncfarsangon is változatos előadásokat, különleges koreográfiákat láthatnak a művészetkedvelők. Fellép a Nagyvárad Táncegyüttes a Pomádé király új ruhája és a Nagyvárosi Bujdosók című előadással, a Móricz Zsigmond Színház társulata a Seherezádét mutatja be, a Művészeti Szakközépiskola Móricz Zsigmond Tündérmezején címmel mutat be táncelőadást, a GNM Színitanoda az Én, Lónyai Erzsébet című vendégjátékkal érkezik Nyíregyházára, Barkóczi Bea pedig Táncoló Istenek – Isteni táncok című estjét mutatja be a közönségnek. A Táncfarsang zárórendezvénye a Tünet Együttes vendégjátéka, Szabó Réka szólója lesz, az előadás az Apropó – Ez mind én leszek egykor címet kapta.