Jövőtervező cégek Nyíregyházán (II.)

Electrolux Lehel Kft.


Stabilitás és fejlesztés

Idén nyáron az Electrolux új vállalati célt fogalmazott meg: egy jobb életért dolgozunk. Ennek keretében jövőre új termékfejlesztés indul a nyíregyházi gyárban a termékeink energiafelhasználásának további csökkentésére. Kitűzött célunk, hogy 2020-ra felére csökkentsük ökológiai lábnyomunkat, és ezért magyarországi működésünket is folyamatosan felülvizsgáljuk, és egyben optimalizáljuk az energia- és anyagfelhasználás mértékét. Röviden összefoglalva, a következő években a stabilitás és a fejlesztés, ami meghatározza helyi működésünket, mint Nyíregyháza és a régió egyik legnagyobb, folyamatosan fejlődő munkáltatója kiemelten számítunk a helyi munkatársak szakértelmére.

 

Hübner-H Kft.


Milliárdos beruházás, 60 új dolgozó

A Hübner-H Kft. a 2017-es évben ünnepelte 20 éves jubileumát, s a legnagyobb öröm számunkra, hogy ez az év terv felett jól sikerült. Ez a nagyszerű fejlődés számításaink szerint 2018-ban és az azt követő években is folytatódik majd. A beruházási tervvel, mely 3,3 milliárd forintot tesz ki, 2018-ra időben jól állunk, a jövő évben így létszámbővítés keretében 60 új dolgozónak tudunk állást biztosítani.

 

Révész Cégcsoport


Logisztika és szállodák

A most átadott logisztikai központ után is további hasonló fejlesztések vannak tervben. Tárgyalások kezdődtek egy új, 25 ezer négyzetméteres raktárcsarnok építéséről, melynek az egyik részében egy termelőüzem kapna helyet. Reményeink szerint hamarosan megkezdődik a Krúdy Vigadó felújítása és átépítése, amihez egy országos programban pályázunk. Csakúgy, mint a Hotel Aven¬tinus esetében, ahol egy új, többszintes épületszárny épülhet a meglévő mellé, mely 40 szobával, egy új étteremmel és egy wellness részleggel fogja kiszolgálni a vendégek igényeit, reményeink szerint 4* superior minőségben.

 

Szuro-Trade Kft. és a GOF Hungary Kft.


Beruházások, fejlesztések

Vállalatunk életében az idei év egyik meghatározó fejlesztése a Nyíregyháza-Mandabokorban üzembe helyezett Magyarországon egyedülálló, komplex terményszárító technológia, mely fosszilis és más külső hőenergia-forrás nélküli zárt energetikai folyamatként kezeli a terményszárítás folyamatát. A beruházás profilja azon túl, hogy alaptevékenységünk versenyképességének javítását szolgálja, jól illeszkedik környezettudatos gondolkodásunkhoz. További célunk, hogy egy olyan berendezést alkossunk, ami kompakt, minden telephelyünkön applikálható, letelepíthető, és a hasonló felvásárlási struktúrában működő partnereink számára tovább értékesíthető. A Szuro-Trade cégcsoporthoz tartozó GOF Hungary Kft. a Széchenyi 2020 program keretében idén egy új, innovatív fejlesztést indított, melynek keretében 2019-ben a nyíregyházi ipari parkban megkezdődhet gluténmentes malmunk termelése. A beruházással 10 új munkahelyet teremtünk.

 

Tarczy Gyula