Jótékonysági gálát szervez a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház társulata Tompos Kátya gyógykezelésének támogatására

A helyi társulat színészei mellett fellép Malek Andrea, Dolhai Attila, Mészáros Árpád Zsolt, a 4 For Dance és számos hazai elismert művész, az est házigazdája pedig Ördög Nóra lesz. A Móricz Zsigmond Színház társulata 2024. június 18-án, 19 órától jótékonysági estet szervez a Nagyszínpadon „Szeretünk Kátya” címmel, melynek bevétele teljes mértékben Tompos Kátya, magyar színésznő gyógykezelését támogatja.

Tompos Kátya két éve nem látható színházakban, koncerttermekben és eltűnt a média látómezejéből is. Ennek oka egy daganatos betegség - a „világot jelentő deszkákat” már csak egy-egy felolvasó est erejéig látogathatta, amíg pillanatnyi állapota ezt megengedte. Kátya a daganatos betegségek egy olyan ritka válfajában szenved, amelyhez a legmegfelelőbb kezelés Magyarországon nem elérhető. Külföldi gyógykezelésének jelenlegi fázisai - a korábbiakkal elletétben már - az állam által nem finanszírozottak, az eddig felmerült költségek már felemésztették Kátya anyagi kereteit, tartalékait, valamint a barátai által korábban összegyűjtött összeget. Kátya kérésére eddig a pillanatig kizárták a nyilvánosságot, ám eljött az idő, hogy közösen, a nagyközönséghez forduljunk segítségért.

Ezért a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház társulata „Szeretünk Kátya" címmel 2024. június 18-án 19 órától jótékonysági gálát szervez. A bevétel teljes mértékben Kátya gyógykezelési alapjába kerül.

Az esten fellépnek: Malek Andrea, Dolhai Attila, Mészáros Árpád Zsolt, Pregitzer Fruzsina, Peller Károly, Kosik Anita, Kiss Eszter Júlia, Gulácsi Tamás, Horváth Viktor, Illyés Ákos, Kuthy Patrícia, Horváth Margit, Szendy Szilvi, Gulyás Attila, Kékkovács Mara, Tar Dániel, Halasi Márk (Cirque du Soleil) és partnere, Kiss Kata. Az Orpheum Madams zenekar a vokális jazz műfaját hozza közelebb, a 4 For Dance többszörös világbajnok formáció pedig látványos táncprodukciót visz majd színpadra.

Az est házigazdája Ördög Nóra lesz.

Aki nem tud ott lenni a gálán, de szeretné támogatni Kátya gyógykezelését, azt a Fábián Juli Emlékalapítvány számlájára utalva megteheti. Kedvezményezett neve: Fábián Juli Emlékalapítvány

Kedvezményezett számlaszáma: 16200151-18543755-00000000

A megjegyzés vagy közlemény rovatba Tompos Kátya nevét kéri az Emlékalapítvány beírni!

Az Iban szám a nemzetközi utaláshoz: HU06-16200151-18543755-00000000

Jegyek elérhetőek online itt

vagy személyesen:

Móricz Zsigmond Színház Jegyiroda (Nyíregyháza, Színház u. 2.)

Telefon: + 36 42 507 006 +36 30/303-2875 +36 20/233-2926

E-mail: szervezes@moriczszinhaz.hu