Jön Katus Attila - hétfőn estére ne tervezzen más programot, irány a Continental Aréna!

Népszerű a városlakók körében a Mozdulj Nyíregyháza! A programokon rendszeresen sokan sportolnak. Október 7-én Katus Attila tart ingyenes aerobik órát a Continental Arénában. 

Szeptember 23-tól ismét látogathatók a „Mozdulj Nyíregyháza!” ingyenes mozgásprogramjai. A népszerű sportolási lehetőség régi és új programokkal, helyszínekkel és rendezvényekkel várja a nyíregyháziakat. Tovább színesedtek a délelőtti programok, csütörtökön senior torna, pénteken pedig kismama pilates várja a mozogni vágyókat. A Mozdulj Nyíregyháza! Évekkel ezelőtt egy ingyenes zumbaórával indult, azóta minden nap vannak ingyenes sportprogramok, és évente több alkalommal sztáredzők tartanak órákat. Október 7-én a Fitt-szüret keretében Katus Attila mozgatja meg a városlakókat a Continental Arénában. 

- Kapunyitás hétfőn 17.15.kor lesz, kérjük lakcímkártyát mindenki hozzon magával, hiszen ez a program a nyíregyháziak számára ingyenes. Bízunk abban, hogy most is megtelik a Continental Aréna küzdőtere – mondta Hornyák Enikő sportreferens. 

November 5-én újabb neves tréner érkezik, Béres Alexandra tart ingyenes órát a Continental Arénában. Akkor egy 60 perces súlykontroll aerobikra számíthatnak a résztvevők. A Mozdulj Nyíregyháza keretében intenzív zsírégetésre kínál kiváló lehetőséget a csütörtök este fél 7-kor a Kodály iskolában kezdődő gymstick mozgásforma, valamint a hétfői Mozaik Med közösségi futás. Lakossági kérésre újabb helyszínek bevonásával több gerinctorna óra van szeptembertől: keddenként a Gárdonyi iskolában, szerdánként a Móricz iskolában is gyógytornászok tartanak foglalkozásokat.