Jön az alapszakasz hajrája - A férfi kosarasok számára újabb fontos meccsek következnek

Újabb fontos mérkőzések várnak a Hübner Nyíregyháza BS-re. A férfi kosárlabda gárda vezeti a tabellát az NB-I/B-ben, de mindig csak következő mérkőzésre koncentrálnak. Az alapszakasz március végéig tart.  

20 meccs, 19 győzelem. Ez a bajnoki mérlege eddig a Hübner Nyíregyháza BS-nek a férfi kosárlabda NB-I/B-ben. A Cápák a Hepp-kupában is meneteltek, és megnyerték a sorozatot. Az alapszakaszból még sok mérkőzés van hátra, többek között ma a Vasas, vagy a szintén feljutásra pályázó, BKG Príma Akadémia ellen is. A két együttes a kupában óriási csatát vívott, akkor a végén dőlt csak el a mérkőzés. A találkozókat továbbra is zárt kapuk mögött rendezik, a játékosoknak és a stáb tagjainak is nagyon hiányoznak a drukkerek. 

- Nagyon jó lenne nézők előtt játszani, hiányoznak, bizonyára ők is szeretnék élőben látni a csapatot. Sajnos erre még nincs mód - mondta Siska János vezetőedző. 

Ami a jövőt illeti, a keretet szeretnék feljutás esetén is együtt tartani, akikhez légiósok csatlakozhatnak. Itt még nincsenek konkrét tárgyalások, mindig csak a következő meccsre koncentrál a csapat. A Körmendről érkezett fiatal Kiss Benedek kölcsönben szerepel Nyíregyházán, és jó benyomást keltett. Kell még fejlődnie, de látszik, hogy jó alapokat kapott, esetleges szerződtetéséről később tárgyalnak majd a klubok. A bajnokság alapszakasza március 28-ig tart, a Nagykőrös elleni hazai meccsel zár a Nyíregyháza, előtte még öt meccs vár a Cápákra. Az alapszakasz után kezdődik a rájátszás, ahol kiharcolhatja a feljutást a csapat.