Jön a második forduló a bajnokságban

Újabb rangos nemzetközi versenyen van túl a Nagyhalász Speedway Ring. Szeptemberben az U19-es EB döntőjét rendezték, melyen dán siker született. 

- A nemzetközi szövetségtől pozitív visszajelzéseket kaptunk, bár az eső nagyban befolyásolta a lebonyolítást. Személy szerint sajnáltam, hogy az utolsó négy futamot nem lehetett megtartani az időjárás miatt, de a versenyen dolgozó bírók veszélyesnek ítélték meg a körülményeket, és a legfontosabb a motorosok testi épségének megőrzése. Az látszott, hogy a versenyzők nagy hévvel indultak, és nagyon szoros volt a mezőny – mondta Albók József, a pálya tulajdonosa.

A hétvégén már Krsko lesz a következő salakmotorverseny helyszíne, itt rendezik a szlovén-magyar bajnokság második fordulóját. 

- Fazekas Dennis címvédőként indul idén, és természetesen a célja, hogy megvédje a magyar bajnoki első helyét. A technikai háttér ehhez adott, motorjait megfelelően felkészítettük. Október 23-án Debrecenben, 29-én Nagyhalászban találkozik majd a folytatásban a mezőny – tette hozzá Albók József.  

Fazekas Dennist a címvédésben Magosi Norbert és Kovács Roland szeretné megakadályozni. A szlovénok közül Ivacic, Skorja és Grmek is ott lesz a hétvégi versenyen, ahol dán és olasz motorosok is rajthoz állnak.