Japán válogatottat igazoltak a kézisek
Japán légióst szerződtetett a nyíregyházi férfi kézilabda csapat. Az együttes kerete több poszton változott, a cél pedig a következő szezonban az első három hely valamelyikének megszerzése.

 Napi két edzéssel készül az NB-I/B-s bajnokságra a nyíregyházi férfi kézilabda együttes. Eddig elsősorban hosszú távú futások és konditermi edzések szerepeltek a programban, ma pedig teremben tréningezett a csapat. A keret több poszton változott az előző évihez képest.

- Távozott Balda Ákos, Kőrizs István, Boczák Kornél és Marian Kleis, utóbbi Németországban folytatja. Helyükre Oláh Zoltán kapus érkezett Balmazújvárosból, szintén kapus a montenegrói Goran Andjelic, szélsőként bevethető Munkácsy Máté és irányító a japán Atsushi Mekaru. Utóbbi ma csatlakozott hozzánk, mert eddig a Japán válogatottal készült – mondta Bécsi János edző.

A csapat még nem végleges, egy beállót tesztelnek a jövő héten, és amennyiben jó benyomást kelt, csatlakozhat a többiekhez. Több felkészülési mérkőzést is vív majd a csapat, a cél pedig az ősszel kezdődő bajnokságban az első három hely valamelyikének megszerzése.

Dankó L