Ismét lesz Hegyalja Fesztivál a tokaj-rakamazi Tisza-parton
Egy év szünet után ismét lesz Hegyalja Fesztivál a tokaj-rakamazi Tisza-parton; a rendezvényen fellép a Rudimental, a Milk and Sugar, az Eagles of Death Metal és a Nightwish is - közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Kelemen Ildikó tájékoztatása szerint július 15. és 19. között rendezik meg a fesztivált a Borsod-Abaúj-Zemplén és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei, egymással szomszédos városok tiszai strandjának területén.

A 15 éves múltra visszatekintő fesztivál a tavalyi kihagyás után az idén Borsodi Kingdom of Hegyalja néven jelentkezik újra, s a rockzene mellett a korábbiaknál jóval több zenei stílus képviselői lépnek majd színpadra.

[REKLAM]

A hazai együttesek közül találkozhatnak a zenekedvelők például a The Carbonfoolsszal, a Belga, valamint a Csík Zenekarral. A három együttes új dalokkal és más meglepetésekkel is készül a hegyaljai fellépésére - tette hozzá Kelemen Ildikó.

A külföldi zenekarok közül Tokaj-Rakamazra várják a közönségkedvenc Rudimentalt, illetve az elektronikus zenei műfaj kiválóságát, a Milk and Sugart. A rockzene "nagyágyúi", az Eagles of Death Metal és a Nightwish szintén ott lesz a Tisza-parti fesztiválon.

A fellépők névsora még nem teljes - hangsúlyozta a rendezvény kommunikációs feladatait ellátó Kelemen Ildikó.

A rendezvényre valószínűleg az idén is sok fiatal látogat ki Nyíregyházáról.