Idén is lehet igényelni járdalapot a NYÍRVV-tõl - Bárki élhet a lehetőséggel
Idén is lehet igényelni járdalapot a NYÍRVV-tõl - Bárki élhet a lehetőséggel

Tavaly több mint hetvenen kaptak térítésmentesen járdalapot és kavicsot ahhoz, hogy kerítésük előtt járdát építsenek a NYÍRVV Nonprofit Kft.-nek köszönhetően. Az igénylők száma évről évre félszáz felett van, most is bárki élhet a lehetőséggel.

Dicsõ Péter, a NYÍRVV Nonprofit Kft. közterület-kezelési igazgatója kiemelte, a közterületi járdaépítéshez szükséges anyagokról szóló kérelmeket idén is befogadják, csakúgy, mint tavaly, ehhez a városlakóknak papír alapú igényt kell benyújtani a társasághoz.

A kérelmek kivizsgálásánál minden esetben ellenőrzik a körülményeket, a társaság munkatársa kimegy a helyszínre és megvizsgálja, hogy jogos-e az igény. Ezt követően biztosítják a járdalapot és a hozzá szükséges anyagot. Azonban csak azoknak adják a járdalapot és a szükséges aljzatot, akiknél az újonnan elhelyezett járdalapok kapcsolódnak már meglévő járdaszakaszhoz.

Formanyomtatvánnyal

A formanyomtatvány elérhető a www.nyirvv.hu weboldalról. Ezen fel kell tüntetni az ingatlantulajdonos adatait, elérhetőségét, az ingatlan utcafronti hosszát, hosszának megfelelő mennyiségű járdalap darabszámát, valamint a szük­séges mennyiségű homokos kavics mennyiségét.