Hogy micsoda? Már azt is az okostelefon mondja meg, jól csókolunk-e?

 Ma már egy métert sem teszünk telefonunk nélkül, az okos készülékek pedig számos hasznos – és kevésbé hasznos dologra is alkalmasak. Navigálhatunk, emailt olvashatunk, élhetjük közösségi életünket, fotózhatunk. Mi viszont most olyan programokat kerestünk, aminek semmi értelme. De tényleg semmi!

Kezdjük mindjárt azzal a ventillátorral. A Fan Cooler ugyanis egy asztali ventillátort ábrázol ami forog ugyan a képen, de nem fog hűteni…

Aztán itt a másik csoda, ahol a telefon segítségével állapíthatjuk meg, sötét van-e odakint, vagy sem? Lehet egyszerűbb kinézni az ablakon.

A Love Test megmutatja, hozzánk illik-e a párunk. Csak a két nevet kell beírni, és máris megkapjuk az eredményt. Képzelem, hányan válnak most el azért, mert a program azt javasolta…

Ha elege van abból, hogy a pattanásokat nyomogatja, itt az egyik app, melynek segítségével nem a saját arcát, hanem a képernyőn lévő hölgy pattanásait kell nyomogatni. Kozmetikusok kiképzésére tökéletes!

A Sexy Girl Talk programban egy női hang erotikus hangon olvassa fel – az ABC-t. De minek?

Aztán van olyan program, ahol az ujjunkat kell egy ujjlenyomaton tartani. Semmi nem történik, csak nyomni kell a képernyőt. ??? Regisztrálhatunk, így versenyezhetünk a világ különböző részein lévő ellenfelekkel. Van aki 6,5 óráig nyomta a gombot.

Van szúnyogriasztó app is, és olyan frekvencián sípol a telefon ami állítólag elűzi a vérszívókat. Egyszer kipróbáltam a Szabadtérin. A mellettem ülőket űzte csak el, de van aki esküszik rá, hogy működik.

A Kissing Test azt értékeli, hogyan csókolunk. Igen, a telefon kijelzőjét kell megcsókolni, majd kapunk egy értékelést, hogy mennyire vagyunk profik. Ha valaki tehát a készülékét puszilgatja, ne nézzük hülyének, csak a programot teszteli. De már van olyan is, mely a hangok alapján a hálószobai teljesítményünket értékeli, sőt megjelent az okos óvszer is. Na ezt is megéltük…

Dankó László