Hetet lőttek a lányok - A Szpari női csapata nem adott esélyt a Cigándnak

A női labdarúgó NB-II-ben a Nyíregyháza Spartacus a Cigándot fogadta. Ezúttal sokkal kellemesebb volt az időjárás mint csütörtökön, „csak” -3 fokban játszhattak a csapatok, és a pálya sem csúszott. A hó helyett viszont ezúttal a hazai gólok hullottak! Az első találatra 11 percet kellett várni, ekkor Kovács Anikó szabadrúgása után Nagy Panna tette le a labdát Tóth Cintiának, aki megszerezte a vezetést.

Hat perccel később Urai Bianka csavart mesterien a kapu bal oldalába egy szabadrúgást, majd a 23. percben Nagy Panna lőtte ki a sarkot. Nem sokkal a középkezdés után Tóth Panna vette észre, hogy a cigándi kapus kimozdult, és 35 méterről a kapuba lőtt, 4-0. Fordulás után Nagy Panna pillanatai következtek, kétszer is eredményes volt, így mesterhármast ért el, majd Bodnár Bianka állította be a 7-0-s végeredményt. A Szpari egy döntetlen és egy vereség után megszerezte első sikerét tavasszal, és remélhetőleg rátalált a győztes útra. 

Nyíregyháza Spartacus – Cigánd SE 7-0 (4-0)

Nyíregyháza: Molnár(Verdes78.) – Tóth C., Paranai, Bodnár(Hrinkó 75.), Barta (Bukta 75.), Csábi (Németh 66.), Bakó, Kovács A.(Pekk 66.), Urai (Benedek 78.), Tóth P., Nagy P. (Kárpátfalvi 78.)

Benkő Balázs vezetőedző: -  Az elmúlt két mérkőzés nem úgy sikerült, ahogyan elterveztük, bízunk benne, hogy ezzel a magabiztos sikerrel egy újabb pozitív sorozat kezdődik. A lányok, az extrém körülmények ellenére is tetszetősen futballoztak. A keret minden tagját dicséret illeti a mai teljesítményért!