Hatalmas összecsapással ért véget az Idézők Könyvtárának hetedik rendezvénye

Egésznapos kvízekkel, bemutatókkal és League of Legends versennyel várta a látogatókat hetedik alkalommal is az Idézők Könyvtára.

A Gamers for Gamers idén is megrendezte az Idézők Könyvtára nevű eseményét, immár hetedik alkalommal, ahol ismételten szerepet kapott az egyik legközkedveltebb videojáték, a League of Legends.

A helyszíni bajnokságot online selejtező előzte meg, a rendezvényen pedig már csak a legjobbak csillogtathatták meg páratlan tudásukat. A rendezvényen emellett interaktív kvízek és előadások várták a látogatókat, melyek keretein belül többek között megismerkedhettek a videojáték fejlesztés világával, egy debreceni, játékfejlesztő cég jóvoltából.

A rendezvény, melyre ingyenes a belépés, kiváló lehetőség a közösség építésére, a videojátékok megismerésére, újdonsült barátságok köttetésére egyaránt, és ez az esemény titkának kulcsa már esztendők óta. A Gamers for Gamers egyesület pedig önkéntesekből áll, így fontos kiemelni, hogy a rendezvényt fiatalok csinálják, fiatalok számára.

A nap csúcspontja a várva várt League of Legends bajnokság volt, ahol negyedik éve mérte össze tudását a Marad Nálunk és a Kongói Demokratikus Köztársaság csapata. Minden esztendőben vannak újabb kihívók, azonban a csapatösszhang és az évek és a rutin eddig bizonyította, hogy nem a legegyszerűbb bekerülni a legjobbak közé. A Soft Mode Gaming harmadik helyen végzett.

A programok között megtalálható volt még a Minecraft, a Hearthstone, a VR világ csodálatos területe, megismerkedhettünk a Széchenyi István iskola jóvoltából a robotika világával is.

A kupa pedig végül negyedik alkalommal is visszakerült a Marad Nálunk csapatához, akik így továbbra is veretlenek a League of Legends nyíregyházi világában.

 

Huzsvári Patrik

Kapcsolódó galéria

Idézők Könyvtára VII.