Hárman is maradnak a kosarasoknál

" Kiss Benedek, Szobi Dániel és Vaskó György 2021-ben alapemberei voltak a feljutást kiharcoló csapatunknak, örülünk neki, hogy az előző - már az élvonalban töltött - idényhez hasonlóan a jövőben is a Blue Sharkst erősítik! Kiss Benedek az elmúlt másfél évben a Körmend kölcsönjátékosaként szerepelt az együttesünknél, a következő két évben viszont már a klubunk igazolt kosárlabdázója. Beni a mögöttünk hagyott szezonban legtöbbször a kezdő ötös tagja volt, a bizalmat számtalan remek teljesítménnyel hálálta meg. Legjobb meccsét Székesfehérváron játszotta, amikor öt triplát értékesítve 19 pontig jutott. 21 éves játékosunk a következő idényben is megfelel a fiatalszabálynak.
Szobi Dánielnek az élvonalban kevesebb lehetőség jutott, ám rutinjával nagy segítségére van a csapatnak és bármikor készen áll a bevetésre.
Vaskó György ősszel súlyos térdsérülést szenvedett, emiatt az elmúlt hónapjai a rehabilitációról szóltak. Fiatal, saját nevelésű játékosunk a következő szezont már teljes értékű harcosként várja" - adta hírül a klub közösségi oldalán.