Halloween-re készül a Nyíregyházi Állatpark – Különleges etetések az őszi szünetben
Fotó: Nyíregyházi Állatpark

Különleges látványban részesülhetnek a Nyíregyházi Állatparkba látogatók november 1-jén pénteken és 2-án szombaton, hiszen tökökkel játszadozó jegesmedvéket, kis pandákat, ázsiai elefántokat tekinthetnek meg a 35 hektáros tölgyerdőben. 

A Nyíregyházi Állatpark lakói kifaragott sütőtököt kapnak gondozóiktól, melynek belsejében az állatok kedvenc csemegéi lapulnak majd. Mivel az állatkerti állatoknak sok a felesleges szabadideje, a gondozók elfoglaltságot biztosítanak számukra, hiszen világszerte egyre erőteljesebb törekvés, hogy az állatkerti állatok ne unatkozzanak, hanem aktívan töltsék el mindennapjaikat, ráadásul ez a látványosság a látogatóknak sem utolsó.

November 1-jén elsősorban a nagymacskáké lesz a főszerep, hiszen 10 órától többek között a szumátrai és fehér tigrisek, az afrikai leopárd és a fehér oroszlánok kapnak tökbe rejtett húsfalatokat, míg november 2-án a jegesmedvék, a kispandák, az ázsiai elefántok, a tapírok és gibbonok.

Az érdeklődőket mindkét nap 10 órától várják, pénteken 10 órától a szumátrai tigris kifutója előtt kezdenek, míg szombaton a kis pandák kifutójánál.

Töltsétek le az ingyenesen offline módban is működő Sóstó Zoo térkép applikációnkat, s annak segítségével könnyedén odataláltok a helyszínekre.

– írja a Nyíregyházi Állatpark hivatalos közösségi oldalán.

 

Forrás: Facebook / Nyíregyházi Állatpark