Hagyomány a Városházán: jókívánságokat és szerencsét hoztak a kéményseprők
Fotó: Szarka Lajos

Dr. Kovács Ferenc polgármester, Jászai Menyhért alpolgármester és Dr. Ulrich Attila alpolgármester 2021. január 4-én fogadta a Kéményseprőipari Kft. munkatársait, akik hagyományosan újévi jókívánságokkal érkeztek a Városházára.

Valkó Attila, a Kéményseprőipari Kft. ügyvezetője elmondta: „Több évtizedes hagyomány, hogy minden új évben az első munkanapot itt kezdjük a Városházán. Szerencsében gazdag, boldog új esztendőt kívánunk polgármester úrnak, a város vezetőinek, s rajtuk keresztül a város teljes lakosságának.”

A köszöntéseket követően nem maradhatott el a pezsgős koccintás sem. Majd egy kötetlen beszélgetés keretében szó esett a járványhelyzet mellett is megvalósult elmúlt évi beruházásokról, útfejlesztésekről, a jelenleg is folyamatban lévő és a közeljövőben kezdődő fejlesztésekről.

Dr. Kovács Ferenc polgármester kiemelte: „Minden szempontból egy nehéz évet hagytunk magunk mögött, de emellett is sok mindent meg tudtunk valósítani. Azt remélem, hogy 2021. mindenkinek sokkal jobb lesz, mint az elmúlt év. Nagyon sok programunk van folyamatban, de ahogy tavaly ilyenkor is elmondtam, ennek a ciklusnak a legfontosabb prioritása a munkahelyteremtés. A fiatalok számára a lehetőségek biztosítása, hogy akik elmennek tanulni, majd jöjjenek vissza Nyíregyházára, itt telepedjenek le és alapítsanak családot. Ez fontos a városunk jövője szempontjából.”

Kapcsolódó galéria

Újévi jókívánság a Városházán 2021